Ποιοί είμαστε

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Δημιουργούμε αληθινό engagement μεταξύ του Brand σας και των Followers σας.

Η έμπειρη ομάδα μας, αφιερώνει χρόνο στο να καταλάβει τι ελπίζετε ότι θέλετε να πετύχετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας.  Στη συνέχεια σχεδιάζουν μαζί σας  μια στρατηγική που θεωρούν κατάλληλη με βάση τις ανάγκες της  ανάγκες και τους στόχους σας.
Είτε πρόκειται για διαχείριση προφίλ, είτε δημιουργία περιεχομένου, είτε copywriting υπηρεσίες, δημιουργούμε ισχυρές στρατηγικές που βελτιστοποιούνται συνεχώς για επιτυχία.

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να μεγαλώσετε το κοινό σας, να αποκτήσει η επιχείρηση σας μια μοναδική ταυτότητα και εικόνα, έχουμε αποδείξει μεθοδολογίες  οι οποίες προωθούν στο έπακρο την επιχείρηση σας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ενεργητικό κοινό και επιχειρήσεις με μοναδική ταυτότητα και εικόνα.

Ως επαγγελματίες στρατηγικοί συνεργάτες σας, διασφαλίζουμε ότι:

  • Μελετούμε προσεκτικά την επιχείρηση σας, κατανοώντας τις πραγματικές ανάγκες της.
  • Καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι προκλήσεις και οι στόχοι σας.
  • Συμφωνούμε μαζί σας για το πώς θα μετρήσουμε την επιτυχία (KPI), ώστε να μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την απόδοση επένδυσης (ROI) των καμπανιών μας.
  • Κάνουμε αυτό που υποσχόμαστε, εγκαίρως με επιτυχία.
www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Η εκπαίδευση και η ενημέρωση στον ψηφιακό κόσμο είναι το παν!

  • Επειδή το ψηφιακό marketing γενικά, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα, αλλάζουν συνεχώς και εξελίσσονται, όλα τα μέλη της ομάδας μας παρακολουθούν συνεχή εκπαίδευση και μάθηση για να παρακολουθούν τις τάσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε πάντα να εντοπίσουμε το επόμενο καλύτερο εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την προώθηση σας πιο αποτελεσματική.
  • Έχουμε την εμπειρία να βοηθήσουμε τις εταιρίες να αλληλεπιδράσουν με τις στοχευόμενες κοινότητες σε δημοφιλείς πλατφόρμες  όπως το Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter Youtube, Tik Tok και πολλές άλλες ακόμα μέσω δημιουργικής επικοινωνίας, συνομιλίας, σχεδιασμού και δημιουργίας περιεχομένου.
  • Ειδικευόμαστε στις στρατηγικές marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιασμένες για τη βελτίωση της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Την δημιουργία αναγνωρισιμότητας του Brand σας και την απόδοση της επένδυσης σας.
Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν την επωνυμία τους και να μεγαλώσουν το κοινό τους μέσω των Social Media αλλά, δεν έχουν ούτε τον χρόνο ούτε την τεχνογνωσία να το κάνουν. Η CR8 SOCIAL αναλαμβάνει για εσάς την διαχείριση των Social Media σας, δίνοντας σας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Λίγα λόγια για την ομάδα μας:

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Strategy Thinkers, η ομάδα με την δυνατή σκέψη!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε πολλούς κλάδους η ομάδα ατόμων της CR8 SOCIAL είναι ένα εξαιρετικά προχωρημένο σε απόψεις τμήμα που χρησιμοποιεί τη δημιουργική της προοπτική για να δημιουργήσεί στρατηγικές που κάνουν τα προϊόντα σας να λάμψουν, ξεχωρίζοντας σας από τον ανταγωνισμό. Εξετάζουμε αναλυτικά όλα σας τα βήματα, μελετάμε τους ανταγωνιστές σας, κατανοούμε τι λειτουργεί για αυτούς. Μελετάμε το κοινό, τι πραγματικά αγοράζουν, τι τους κάνει να θέλουν να αγοράσουν, εξετάζουμε τους στόχους σας και ποια είναι τα καλύτερα βήματα για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε. Πέρα από όλα όμως οι Strategies Thinkers είναι οραματιστές, θέτουν τα στοιχεία, την μελέτη, την έρευνα, ουσιαστικά τα θεμέλια ώστε να ακολουθήσει η επόμενη αλχημεία…

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Content Creators, οι δημιουργοί της μοναδικότητας!

Η CR8 SOCIAL διαθέτει εκπληκτικούς επαγγελματίες με μεγάλη προϋπηρεσία, εμπειρία και ταλέντο στον χώρο της αφήγησης. Αυτό που ξέρουμε καλά στην CR8 SOCIAL είναι ότι καμία στρατηγική, κανένα τέχνασμα, δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις, να ανεβάσεις την επιχείρηση σου, αν δεν υπάρχει πρωτότυπο περιεχόμενο. Έτσι, η ομάδα αυτή ενημερώνεται, εξειδικεύεται συνεχώς σε νέους τρόπους αφήγησης χρησιμοποιώντας την φαντασία της και την δύναμη των λέξεων. Το περιεχόμενο είναι η καρδιά όλων. Μετά από μια συνοπτική ενημέρωση από την ομάδα στρατηγικής μας, οι δημιουργοί περιεχομένου περιστρέφουν χωρίς κόπο έναν θαυμάσιο ιστό ιστορίας και συναισθήματος που εκτείνεται σε όλο το εύρος των ψηφιακών πλατφορμών που υπάρχουν.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Social Media Mavens, η ομάδα που καθορίζει την επιτυχία!

Σε μια εποχή «δείτε αυτό και δείτε και εκείνο», τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο του πλαισίου των πελατών μας. Οι Social Media Mavens μας είναι η ομάδα που ασχολείται με τα trendsetter, δηλαδή, δημοφιλές περιεχόμενο που κυκλοφορεί παγκόσμια, τις τάσεις και διασφαλίζει πως ο κάθε πελάτης, βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Διασφαλίζουν τον σωστό προγραμματισμό αναρτήσεων ώστε να γίνεται σωστή οικοδόμηση περιεχομένου ώστε η παρουσία σας να παραμένει μοναδική.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Η δημιουργικότητα είναι η κινητήρια δύναμη γύρω από την έμπνευση και την σκέψη της ομάδας μας.

Κάθε κοινωνικό μέσο δικτύωσης έχει τους δικούς του κανόνες εμπλοκής, τρόπους επικοινωνίας, τον δικό του αλγόριθμο. Σε μια βιομηχανία που οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, η CR8 SOCIAL θα διασφαλίσει για εσάς πάντα μια νέα προοπτική, ιδέες, τακτικές, στρατηγικές ώστε η επωνυμία σας να μένει σταθερή αξία χωρίς να επηρεάζεται. Κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα Social Media και για εμάς γίνονται έμπνευση για την αντιμετώπιση τους.
Ενημερωνόμαστε συνεχώς, μαθαίνουμε και πειραματιζόμαστε σε νέους τρόπους. Αλλάζουμε διαρκώς τα δεδομένα ώσπου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και αυτό μας αρέσει. Όταν μιλάμε για το καλύτερο έργο μας αυτό, προκύπτει από τη συνεργασία με πελάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς.

Slide 1

Η απόλυτη Formula επιτυχίας:

Έχουμε αναπτύξει το δικό μας μοντέλο προώθησης και διαχείρισης social media, με μια formula που απογειώνει τις επιχειρήσεις και βασίζεται στα 8 ps marketing, στα 8 βήματα αλλαγής του Kοττέρ, καθώς και στοιχεία και αναλύσεις πάνω στην δική μας έρευνα και μελέτη.

OUR FORMULA www.cr8social.com

Θέλετε να πετύχετε; θέλετε να δείτε αύξηση πωλήσεων;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την υπηρεσία που θέλετε, όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.