Blog posts

Η στάση μας για το περιεχόμενο του ιστολογίου είναι απλή: Εάν δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, δεν το γράφουμε.

Blog posts - www.cr8social.com

Η στρατηγική περιεχομένου ικανοποιεί τους εμπορικούς σας στόχους.

Τα άρθρα του ιστολογίου είναι στοιχεία κορυφαίας διοχέτευσης που προορίζονται για να συλλάβουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο σας, να ορίσουν την επωνυμία σας και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, απορίες των πελατών σας.

Υπάρχουν ερωτήσεις, τα ιστολόγια τις απαντούν. Μια ισχυρή στρατηγική διαχείρισης και διανομής blog posts θα πρέπει να χρησιμεύει ως σημείο εισόδου στη διοχέτευση πωλήσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία δημιουργίας blog posts χαρτογραφεί κάθε στοιχείο στους εμπορικούς σας στόχους.

Πριν βάλουμε το στυλό σε χαρτί, γνωρίζουμε τη βιομηχανία, τις τάσεις, τα θέματα, τις λέξεις-κλειδιά, το κοινό, τους ειδικούς και τις προοπτικές.

Οι συγγραφείς περιεχομένου μας χρησιμοποιούν SEMrush, BuzzSumo, Moz, Google Analytics, MarketMuse και άλλα εργαλεία SEO για να θέσουν τα θεμέλια για το περιεχόμενό τους.

Ευέλικτα, προσαρμόσιμα πακέτα Blogging
Blog posts - www.cr8social.com

Είμαστε μια υπηρεσία ψηφιακής δημιουργίας περιεχομένου, στρατηγικής  και διαχείρισης social media πλήρους υπηρεσίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες μας ξεπερνούν κατά πολύ τη δημιουργία περιεχομένου ιστολογίου.

Η συνεργασία με την CR8 SOCIAL σημαίνει ότι θα έχετε άμεση πρόσβαση σε έναν υπεύθυνο στρατηγικής περιεχομένου, έναν εμπειρογνώμονα SEO που γνωρίζει το δρόμο του για μια σταθερή στρατηγική ψηφιακού περιεχομένου.
Αυτό το άτομο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα σχέδιο που να ενσωματώνει αναρτήσεις ιστολογίου και να τα αξιοποιεί παράλληλα με άλλου τύπου περιεχόμενο όπως videos, εικόνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κ.λ.π.

Τα πακέτα ιστολογίων μας είναι ευέλικτα και μπορείτε να τα διαμορφώσετε όπως σας εξυπηρετεί.

 Μια καλή στρατηγική ψηφιακού marketing περιεχομένου προσαρμόζεται και εξελίσσεται παράλληλα με τις τάσεις του κλάδου και τις ανάγκες του κοινού. Γι ‘αυτό εργαζόμαστε με ευέλικτα συμβόλαια και μεμονωμένες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα (και πολλά άλλα):

Το προσαρμοσμένο περιεχόμενο βοηθά στο να συμπληρώσετε το ιστολόγιό σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο για το οποίο ήδη αναζητά το κοινό σας. Κάθε άρθρο ιστολογίου ξεκινά με μια διαδικασία χαρτογράφησης περιεχομένου, για την οποία ο επαγγελματίας συγγραφέας σας θα απαντήσει πρώτα σε ερωτήσεις όπως:
Blog posts - www.cr8social.com

Προώθηση και διανομή

Μια στρατηγική περιεχομένου για blog, δεν σταματά με τη δημιουργία περιεχομένου.
Μόλις αποκτήσετε το δυναμικό περιεχόμενο σας, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το κοινό-στόχος σας το γνωρίζει.

Εκεί χρειάζεται η προώθηση και η διανομή. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα πιο επικερδή κανάλια στα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τα άρθρα σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας στρατηγικής marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οργανικές και πληρωμένες δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων, κ.λ.π

Blog posts - www.cr8social.com

Ανανέωση των blog posts

Όπως και οτιδήποτε άλλο, το καλό περιεχόμενο μεγαλώνει. Οι τάσεις αλλάζουν. Οι νέες πληροφορίες αποκαλύπτονται. Επιπλέον, η επιχείρηση σας δεν είναι η μόνη που μιλάει στο κοινό-στόχο σας και, τελικά, κάποιος άλλος θα έχει ως στόχο να καταρρίψει το περιεχόμενό σας.

Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τη θέση σας με μια ανανέωση των blog posts.

Θα ενημερώσουμε το περιεχόμενό σας με τις τρέχουσες πληροφορίες και θα διασφαλίσουμε ότι καλύπτει όλα τα απαραίτητα δευτερεύοντα θέματα. Μια αποτελεσματική αναβάθμιση περιεχομένου μπορεί να βελτιώσει την κατάταξή σας, να αυξήσει την επισκεψιμότητα και, το πιο σημαντικό, να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας διαθέτει τις πιο ενημερωμένες και σχετικές πληροφορίες με θέματα που αναζητούν οι χρήστες.

Blog posts - www.cr8social.com

Επανασχεδιασμός UX ιστολογίου

Τα άρθρα του ιστολογίου σας μπορεί να είναι εξαιρετικά, αλλά πώς είναι η αρχική σελίδα του ιστολογίου σας;

Η χρηστικότητα και η εμφάνιση του ιστολογίου και του ιστοτόπου σας επηρεάζουν σημαντικά την εμπειρία και την εντύπωση του αναγνώστη σας για την επωνυμία σας.

Οι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν τον ιστότοπό σας και θα διασφαλίσουν ότι οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν και να πλοηγούνται εύκολα στο ιστολόγιο και ότι αντικατοπτρίζει την εμφάνιση και την αισθητική της επιχείρησης σας.

Επιπλέον, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος, ανταποκρίνεται γρήγορα και φορτώνει γρήγορα - όλα τα κρίσιμα στοιχεία στα κορυφαία πρότυπα SEO και UX σήμερα.

Video Blogs

Τι είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από τις προσαρμοσμένες εικόνες; Videos! Τα video blogs, σας επιτρέπουν να παραδίδετε γρήγορα, ελκυστικό περιεχόμενο video στο κοινό σας που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους περισσότερη ώρα στο site σας. Ενσωμάτωση videos blogs σε άρθρα με το ίδιο θέμα για να προσθέσετε μια νέα οπτική στην σελίδα σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα ως αυτόνομα στοιχεία, δίνοντάς τους τη δική τους σελίδα στο ιστολόγιό σας, κοινοποιώντας τα στα social media και όπου αλλού θέλετε.

Blog posts - www.cr8social.com

Η εικόνα της επιχείρησης και η σχεδίαση περιεχομένου- illustrations

Ένα blog χωρίς χρώμα και στυλ είναι απλώς μια βαρετή σελίδα με κείμενο. Προσθέστε ενδιαφέρον για το περιεχόμενό σας με την προσθήκη εντυπωσιακών εικόνων, GIF και γραφήματα που υποστηρίζουν τα βασικά σημεία των άρθρων του ιστολογίου σας. Οι γραφίστες μας δημιουργούν εικόνες  που ταιριάζουν στις αναρτήσεις ιστολογίου σας ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αναρτήσεις στα social media, περιεχόμενο email, στρατηγική πωλήσεων, engagement και άλλα.

κλαδοι που εχουμε εμπειρία www.cr8social.com

Στόχος μας είναι να συνδέσουμε την εταιρεία σας με έναν εξειδικευμένο συγγραφέα ο οποίος έχει ήδη χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία περιεχομένου blog post για τον κλάδο και το κοινό σας. Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες γραφής blog posts περιλαμβάνουν τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με το προσωπικό σας, τη συλλογή πληροφοριών από την ομάδα πωλήσεών σας και την ενσωμάτωση της νοοτροπίας της επωνυμίας σας σε όλα όσα παράγουμε.

Γράφουμε για ανθρώπους, όχι για μηχανές αναζήτησης

Εάν η στρατηγική του ιστολογίου σας εξακολουθεί να βασίζεται σε στόχους λέξεων-κλειδιών υψηλού επιπέδου, αριθμό επισκεπτών κ.λ.π θα πρέπει να αλλάξει.

Είσαι άνθρωπος. Οι αναγνώστες σας είναι άνθρωποι. Οι συγγραφείς περιεχομένου μας και δημιουργίας blog posts είναι άνθρωποι.

Οι υπηρεσίες blogging μας καθοδηγούνται από επαγγελματίες συγγραφείς που έχουν εξειδίκευση στην δημιουργική γραφή, ενημερώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς σε διάφορα σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα τους.

Κάθε θέμα ερευνάται προσεκτικά εκ των προτέρων για να διασφαλιστεί ότι κάθε άρθρο που παράγουμε βρίσκει το προοριζόμενο κοινό του.

Το Blogging ως στρατηγική

Δεν αρκεί απλώς ένας συγγραφέας να δημιουργεί blog posts. Μια πραγματική στρατηγική marketing περιεχομένου περιλαμβάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, στοιχείων, τρόπους, πλατφόρμες διανομής καθώς και στρατηγική προώθησης.

Χρησιμοποιούμε τα blog posts ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την στρατηγική προώθησης και προβολής. Αυτό περιλαμβάνει την αναφορά σημαντικών θεμάτων, τη συνεργασία με social media influencers, το blogging επισκεπτών, την ενσωμάτωση εμπλουτισμένων μέσων όπως προσαρμοσμένα γραφικά και videos σε όλο το περιεχόμενο, την αποστολή newsletters, κ.λ.π

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευ.- Παρ: 9:00 πμ -18:00 μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.