Υπηρεσίες Branding

Branding is a lifestyle choice because it influences all future decisions.

CR8 SOCIAL AGENCY

Γιατί η διαχείριση των brands έχει σημασία;

23%

των εμπόρων

πιστεύουν ότι η συνέπεια και σταθερότητα της αντιπροσώπευσης του Brand σας σε όλες τις πλατφόρμες αυξάνει τα έσοδα.

52%

των καταναλωτών

αναμένει ότι τα Brands θα γνωρίζουν τις κατάλληλες στιγμές για να επικοινωνήσουν μαζί τους.

48%

των καταναλωτών

περιμένει από τα brands να κατανοήσουν τις ανάγκες τους και να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες.

80%

των καταναλωτών

λέει ότι το αυθεντικό περιεχόμενο είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή τους να ακολουθήσουν ένα Brand.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να δημιουργούν έντονες, δυναμικές εντυπώσεις που μένουν στο κοινό.

Κάθε επιχείρηση έχει τη δική της μοναδική ιστορία. Στην CR8 SOCIAL, ξέρουμε πως μια επιχείρηση για να πετύχει πρέπει να έχει γερά θεμέλια, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εκπροσωπούνται ξεκάθαρα και δυνατά. Χρησιμοποιούμε δεδομένα για να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα και τη λήψη αποφάσεων.

Οτιδήποτε σχετίζεται με την επιχείρηση σας μπορεί να είναι μια δύσκολη και κουραστική προσπάθεια και ξέρουμε πώς να το κάνουμε πιο απλό και ευκολότερο. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε δεδομένα για να τροφοδοτούμε κάθε μία από τις διαδικασίες μας. Αυτό σημαίνει ότι υπερβαίνουμε τη συνηθισμένη έρευνα και αναλύουμε σωρεία δεδομένων που συλλέγονται από το κοινό σας, την αγορά, τον ανταγωνισμό και το εσωτερικό του οργανισμού σας για να καθορίσουμε μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική για τις ανάγκες επιχείρησης σας.
Ξεκινάμε έχοντας  μια προσέγγιση με προτεραιότητα τα δεδομένα που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ακριβή αποτελέσματα που είναι μετρήσιμα και αποδεδειγμένα πετυχημένα, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή τον τομέα για τον οποίο εργαζόμαστε.

Δεν χρησιμοποιούμε μόνο δεδομένα για να δημιουργήσουμε στρατηγικές παγκόσμιας κλάσης, αλλά χρησιμοποιούμε επίσης πληροφορίες για να πλοηγηθούμε στις δημιουργικές μας διαδικασίες. Η ομάδα σχεδιαστών, κειμενογράφων και ειδικών στο στήσιμο επιχειρήσεων αναλύουν όλα όσα η ερευνητική μας ομάδα βάζει στον δρόμο της (και πολλά άλλα) για να δημιουργήσει αυτό το τέλειο περιεχόμενο κατά παραγγελία για τις ανάγκες σας στο branding. Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ των πάντων και να δημιουργείτε σχολαστικά όλα τα στοιχεία της επιχείρησης σας, είτε πρόκειται για σχέδιο συσκευασίας είτε για ονομασία ενός νέου προϊόντος, ώστε να έχετε απαράμιλλη επιτυχία. 

Οι υπηρεσίες μας

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Brand Messaging

Τι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες; Πώς συγκρίνονται οι υπηρεσίες ή η εμπειρία της επιχείρησης σας με αυτές του ανταγωνισμού; Τι παίρνουν οι πελάτες από την επιχείρησή σας που δεν μπορούν να πάρουν πουθενά αλλού;

Τα μηνύματα της επωνυμίας σας πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα. Καθορίζει τι είναι η εταιρεία σας, διαπερνώντας τα πάντα, από το υλικό marketing έως τα taglines και τις περιγραφές προϊόντων.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιλαμβάνονται στα μηνύματα της επωνυμίας, όπως:

Πρόταση αξίας.

Βασικοί διαφοροποιητές.

Αρχές της επιχείρησης.

Οργανωτική κουλτούρα.

Στοχευμένο κοινό.

Τοποθέτηση προϊόντος.

Όλα όσα λέει η εταιρεία σας πρέπει να έχουν νόημα και αυτό το νόημα πρέπει πάντα να αντικατοπτρίζει τα μηνύματα της επωνυμίας σας.

Σε συνεργασία με ένα branding agency, οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν καθοδήγηση από ειδικούς για το πώς να δημιουργήσουν το σωστό μήνυμα για το κοινό τους, τη βιομηχανία τους και τον οργανισμό τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια υπάρχουσα προσέγγιση μπορεί να χρειάζεται μόνο μια μικρή προσαρμογή, ενώ σε άλλες, είναι απαραίτητη μια επανατοποθέτηση πλήρους κλίμακας.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Logo Design

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές και για πολλούς δυνητικούς πελάτες, το λογότυπό σας θα προσφέρει την πρώτη εντύπωση, την πρώτη εικόνα της επιχείρησης σας. Το λογότυπο της επιχείρησης σας είναι ουσιαστικά το πρόσωπο της επωνυμίας σας και θα πρέπει να λέει στους υποψήφιους πελάτες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την επιχείρησή σας από την αρχή. Σκεφτείτε οποιαδήποτε καταναλωτική μάρκα - τι σας έρχεται αμέσως στο μυαλό; Πιθανότατα, είναι το λογότυπό τους. Για κορυφαία brands, τα λογότυπα ξεπερνούν τα πολιτισμικά όρια και τα διεθνή σύνορα, καθιστώντας τα εύκολα αναγνωρίσιμα σε όλο τον κόσμο.

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο υποστηρίζει τις προσπάθειες marketing με διάφορους τρόπους:

Brand awareness
Πάρτε για παράδειγμα την Coca-Cola. Από όλες τις απόψεις, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία ότι το λογότυπο είναι γραμμένο στα αγγλικά - ή ότι χρησιμοποιεί ένα γραπτό σενάριο που έφτασε στην κορυφή της δημοτικότητάς του πριν από 150 χρόνια - το 90% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο το γνωρίζουν όταν το βλέπουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα ακραίο παράδειγμα, αλλά δείχνει πόσο σημαντικό είναι ένα καλό λογότυπο να τραβάει τα βλέμματα των πελατών σε πολυπληθείς αγορές.

Brand identity
Τα λογότυπα μπορούν να πουν πολλά στους πιθανούς πελάτες για την επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να πουν τίποτα. Το Spencerian Script της Coca-Cola αντικατοπτρίζει τη μακρά ιστορία της εταιρείας και ένα βασικό προϊόν που έχει παραμείνει ουσιαστικά αμετάβλητο για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι άνθρωποι επιλέγουν την Coca-Cola επειδή είναι αξιόπιστο προϊόν. Ξέρουν τι παίρνουν από αυτό. Οι προηγούμενες προσπάθειες να μπερδευτούν με τον τύπο έχουν γίνει προειδοποιητικές ιστορίες σχετικά με τη κακή διαχείριση της μάρκας.

Η προσκόλληση σε ένα παλιομοδίτικο λογότυπο, χρόνο με τον χρόνο βοηθά στην πώληση του μηνύματος ότι το προϊόν έχει αντέξει στον χρόνο και ότι δεν χρειάζεται να διορθωθεί αυτό που δεν έχει χαλάσει.

 

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Brand Positioning

Η τοποθέτηση ενός brand θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ως ένα υποσύνολο μηνυμάτων μάρκας, αλλά είναι αρκετά σημαντική για να δικαιολογήσει τη δική της συζήτηση.

Εν ολίγοις, η τοποθέτηση ενός brand είναι το πώς ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Τι φέρνετε στο τραπέζι που είναι εντελώς διαφορετικό από άλλους παίκτες στην αγορά σας; Εάν δεν έχετε σαφή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, θα είναι δύσκολο να πείσετε τους πιθανούς πελάτες να επιλέξουν την επιχείρησή σας έναντι μιας άλλης.

Ωστόσο, τα branding agencies όπως είναι η CR8 SOCIAL μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.
Μέσω της έρευνας αγοράς και της οργανωτικής ανάλυσης, μπορούν να καθορίσουν τι θέλουν οι πελάτες, τι μπορεί να προσφέρει η επιχείρησή σας ρεαλιστικά και πώς αυτές οι προσφορές συγκρίνονται με τους ανταγωνιστές σας.

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής επωνυμίας έχει να κάνει με την προσαρμογή των δυνατοτήτων σας με τις προσδοκίες και τις επιθυμίες των πελατών σας. Τα branding agencies  δεν προσπαθούν να υπερβάλλουν ή να υποσχεθούν, απλώς θέλουν να αναλύσουν τι κάνει την επιχείρησή σας μοναδική και να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αναδείξουν αυτά τα δυνατά σημεία.

Brand Voice

Brands are like people: Κάθε ένα έχει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης. Κάποιοι είναι φιλικοί, άλλοι ασεβείς, άλλοι είναι άψογα επαγγελματίες και άλλοι φιλόδοξοι. Η δημιουργία της φωνής ενός brand και η τήρησή της σε όλα τα σημεία επαφής, οι καμπάνιες marketing και οι αλληλοεπιδράσεις πελατών είναι εξαιρετικά σημαντικές. Η ισχυρή φωνή ενός brand ενισχύει την ταυτότητα της εταιρείας σας και οποιαδήποτε απόκλιση θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την αντίληψη της επιχείρησης σας.

Πολλές εταιρείες χρειάζονται βοήθεια για να προσδιορίσουν ποια ακριβώς πρέπει να είναι η φωνή της επιχείρησης τους και πώς να τη δημιουργήσουν. Και πάλι, τα branding agencies όπως η CR8 SOCIAL αναλύουν διεξοδικά τη βιομηχανία σας, το πελατολόγιο και την κουλτούρα της εταιρείας σας για να καθορίσουν ποια θα πρέπει να είναι η σωστή προσέγγιση. Για παράδειγμα, μια παιχνιδιάρικη, συνομιλητική φωνή brand πιθανότατα δεν θα ήταν κατάλληλη για την αγορά χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών όπου οι πελάτες αναζητούν υποστήριξη και καθοδήγηση από ειδικούς.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Style Guide

Αφού ορίσετε τη φωνή της επωνυμίας σας, πρέπει να την κωδικοποιήσετε, ώστε κάθε υπάλληλος και ενδιαφερόμενος να γνωρίζει πώς να ακολουθεί τις οδηγίες της επωνυμίας σας.
Οι οδηγοί στυλ μπορούν να εκφράσουν τη φωνή της επωνυμίας σας, τα μηνύματα, τις αρχές σχεδιασμού και πολλά άλλα με ακριβή λεπτομέρεια. Δίνουν οδηγίες στα μέλη του προσωπικού και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας για την ακριβή γλώσσα που πρέπει να χρησιμοποιούν σε διαφορετικά σενάρια, ποια σχέδια χρωμάτων πρέπει να ενσωματώσουν στις σχεδιαστικές διατάξεις και πώς να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με το βασικό κοινό σας.
Ένας αποτελεσματικός οδηγός στυλ
Εν ολίγοις, είναι η “Βίβλος” της επωνυμίας σας. Η CR8 SOCIAL θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε λεπτομερείς οδηγούς στυλ, ώστε να μην υπάρχει ποτέ σύγχυση σχετικά με το πώς να εκπροσωπήσετε καλύτερα την επιχείρησή σας.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Social Media Branding

Πολλές εταιρείες παλεύουν με το branding των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από τη μία πλευρά, θέλετε να έχετε την ίδια συνεπή επωνυμία σε όλα τα κανάλια. Από την άλλη πλευρά, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Twitter συχνά προσφέρονται για πιο ασεβές και παιχνιδιάρικο περιεχόμενο.
Οι επιχειρήσεις πρέπει να βρουν έναν τρόπο να παραμείνουν πιστοί στα μηνύματα, τη φωνή και τις αξίες της επωνυμίας τους, ενώ εκμεταλλεύονται τις εγγενείς δυνάμεις των κοινωνικών μέσων.
Είναι μια δύσκολη πράξη εξισορρόπησης και πολλοί οργανισμοί καταλήγουν να πέφτουν με τα “μούτρα” τους.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία με έναν έμπειρο branding agency όπως είναι η CR8 SOCIAL μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Έχουμε βαθιά κατανόηση του περιεχομένου που λειτουργεί σε διαφορετικά δίκτυα κοινωνικών μέσων και πώς να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά αυτές τις πλατφόρμες χωρίς να θυσιάζουμε την ακεραιότητα της επωνυμίας σας.
You are your brand. Εάν δεν μπορείτε να εκφράσετε με σαφήνεια τι σημαίνει η επωνυμία σας, τότε πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους υποψήφιους πελάτες να αγοράσουν από την επιχείρησή σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας.
Οι υπηρεσίες branding μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις βασικές σας αρχές και να συσκευάσετε αυτές τις αξίες σε ένα μήνυμα που αντηχεί στο κοινό σας.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Σχεδιασμός συσκευασίας

Κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος για κάθε επιχείρηση και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε προς έναν πιο βιώσιμο σχεδιασμό συσκευασίας για τα προϊόντα σας.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Storytelling

Σας βοηθάμε να πείτε την ιστορία σας με μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο ανεξάρτητα από το μέσο, την πλατφόρμα ή το κανάλι. Οι ειδικοί μας στη στρατηγική επωνυμιών επινοούν τα πάντα, από την αποστολή μηνυμάτων μέχρι την εκτέλεση, για να απεικονίσουν την επωνυμία σας με έναν πραγματικά καθηλωτικό τρόπο.

υπηρεσίες branding www.cr8social.com

Παρουσιάσεις προϊόντων

Οι ειδικοί μας στη στρατηγική επιχειρήσεων έχουν δεκαετίες εμπειρίας στο να βοηθούν τις επωνυμίες να λανσάρουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να χτυπήσουν την αγορά.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ:

Βελτιώστε τη θέση της επωνυμίας σας, την ευαισθητοποίηση, τα συναισθήματα, τη φήμη, και τη σχέση με τους καταναλωτές καθώς και πολλά άλλα μαζί μας.
 Οι σύμβουλοι branding μας σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια νέα επωνυμία ή να επαναπροσδιορίσετε την υπάρχουσα.
Διασφαλίζουμε την αύξηση της αξίας του brand σας.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης της επωνυμίας σας όχι μόνο αυξάνουν την αξία της αλλά προσφέρουν την καλύτερη απόδοση επένδυσης σας.

Χρειάζονται χρόνια για να δημιουργηθεί ένα brand  που μιλάει από μόνη του, η συνεχής αύξηση της αξίας της επωνυμίας σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι υπηρεσίες διαχείρισης επωνυμιών μας δημιουργούν τη διαφορά.
Εάν δημιουργείτε μια νέα επιχείρηση από την αρχή ή επανατοποθετείτε μια υπάρχουσα, έχουμε την τεχνογνωσία για τη διαχείριση της επωνυμίας σας καθ ‘όλη τη διάρκεια.

Defining Brand Goals

Καθορισμός στόχων της επιχείρησης σας.

Μια ειδική ομάδα branding ξεκινά με την κατανόηση και τον καθορισμό της επιχείρησής σας πρώτα. Θα μάθουμε για την επιχείρησή σας, τους στόχους, την τρέχουσα θέση, τους επιθυμητούς πελάτες, τα βασικά πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και πολλά άλλα.
Μετά την συλλογή και καταγραφή όλων των στοιχείων μοιραζόμαστε τις ιδέες μας και την εμπειρία μας που καθορίζουν τα ακόλουθα σημαντικά σημεία:

  • Βασικές αξίες της εταιρείας σας.
  • Κατανόηση των ποιοτήτων των υπηρεσιών σας.
  • Η αποστολή της εταιρείας σας.
  • Εξειδίκευση στην οποία ασχολείται η εταιρεία σας.
  • Αγορά -στόχος και κοινό.

Brand Positioning

Η τοποθέτηση του brand σας στο μυαλό των στοχευμένων πελατών σας είναι ο απώτερος στόχος μας σε αυτή τη διαδικασία. Για να το επιτύχουμε αυτό, εντοπίζουμε τη μοναδικότητα της επιχείρησης σας και τους βασικούς διαφοροποιητικούς παράγοντες από τον ανταγωνισμό σας.
Καθορίστε πώς τοποθετείται η επιχείρηση σας, προσδιορίστε τους άμεσους ανταγωνιστές σας, πώς τοποθετούν τις επιχειρήσεις τους και δημιουργήστε μια δυνατή θέση στην αγορά.
 Αναπτύσσουμε μια ξεχωριστή στρατηγική τοποθέτησης για την επιχείρησή σας, αξιοποιώντας τις στρατηγικές που αναφέρονται παρακάτω ή υβριδοποιώντας τις.

  • Ποιοτική τοποθέτηση.
  • Τοποθέτηση αξίας και τιμής.
  • Οφέλη της σωστής τοποθέτησης.
  • Τοποθέτηση με βάση τους ανταγωνιστές.
  • Προώθηση του brand σας.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και η παρουσίασή της στον εξωτερικό κόσμο είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας. Όντας ένας από τους πιο δημιουργικούς και προσανατολισμένους στην ανάπτυξη οργανισμούς ψηφιακού marketing, καταλήγουμε σε μοναδικές στρατηγικές προώθησης που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Brand Personalization

Στον σημερινό κόσμο, οι υπηρεσίες διαχείρισης επωνυμιών δεν μπορούν να είναι πλήρεις χωρίς την κατάλληλη εξατομίκευση της επωνυμίας.

Διασφαλίζουμε ότι η επωνυμία σας επικοινωνεί με ενσυναίσθηση με το κοινό σας και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του.
Η στρατηγική εξατομίκευσης περιλαμβάνει τον εντοπισμό ενός τμήματος επισκεπτών με ξεχωριστές ανάγκες ή προτιμήσεις και την παροχή συγκεκριμένης εμπειρίας, φήμης στο διαδίκτυο, σχολίων και κριτικών, καθώς και διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Brand Monitoring

Η ευαισθητοποίηση της επωνυμίας και το επίπεδο συμμετοχής των καταναλωτών είναι μερικοί δείκτες που μας βοηθούν να παρακολουθούμε συνεχώς την επιτυχία της επωνυμίας σας και την κατασκευασμένη στρατηγική για να προχωρήσουμε προς τους στόχους σας.

Οι κοινωνικές συνομιλίες παρακολουθούνται στενά και διαχειρίζονται αποτελεσματικά για να διατηρήσουν τη θετική “φασαρία” γύρω από την επωνυμία σας.

Ένας ειδικός σύμβουλος επωνυμίας όχι μόνο σας βοηθά κατά τη διάρκεια του ατυχούς συμβάντος, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο, αλλά διασφαλίζει ότι το ζήτημα επιλύεται με ελάχιστη ζημιά και οδηγεί τη συνομιλία πίσω σε οικείο έδαφος.

Η παρακολούθηση και η αναφορά της επωνυμίας μας, είτε είναι εβδομαδιαία, μηνιαία, τριμηνιαία ή οποιοδήποτε άλλο χρονικό πλαίσιο που σας ταιριάζει για να σας κρατάμε ενήμερους. Με τα σχόλια και τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο μας έκαναν διαφορετικούς και τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών διαχείρισης επωνυμίας στο διαδίκτυο.

Brand identity

Οι υπηρεσίες ταυτότητας επιχειρήσεων μας σας βοηθούν να εκπροσωπήσετε με ακρίβεια ποιοι είστε ως brand.

Πραγματοποιούμε έναν διεξοδικό έλεγχο της επωνυμίας σας και μελετάμε τα απτά στοιχεία της (λογότυπα, taglines, mottos, χρωματικοί συνδυασμοί, κ.λπ.) για να καθορίσουμε σωστά το ήθος, το design, τα μηνύματα καθώς κι τις κατευθυντήριες γραμμές του brand σας.

Αναπτύσσουμε τα οπτικά και επικοινωνιακά στοιχεία του brand σας που αντηχούν βαθιά στο κοινό σας και δημιουργούν την επιθυμητή αντίληψη.

Brand Positioning & Strategy

Σας βοηθάμε να διατυπώσετε τη θέση της επωνυμίας σας για να αναπτύξετε εστιασμένες στρατηγικές marketing, καμπάνιες και προωθήσεις.

Βοηθάμε στον προσδιορισμό της αξιοπιστίας, της συνάφειας και της διαφοροποίησης της επωνυμίας σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια θετική αντίληψη στο μυαλό του κοινού -στόχου σας.

Brand Messaging

Ένα αποτελεσματικό βασικό μήνυμα μεταφέρει άμεσα την αξία που προσφέρει Η επωνυμία σας, τι αντιπροσωπεύει και γιατί έχει σημασία. Βοηθάμε στη διατύπωση των μηνυμάτων της επωνυμίας σας για να επηρεάσουμε τους καταναλωτές σας να συνεργαστούν ενεργά με αυτήν.

Δημιουργούμε μηνύματα επωνυμίας που αντηχούν στο κοινό σας, επιτρέπουν μια συναισθηματική σύνδεση και δημιουργούν μια ηχηρή ανάκληση.

Brand Amplification

Αναπτύσσουμε στρατηγικές προώθησης που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν, να ενθαρρύνουν και να επιτρέπουν στο κοινό -στόχο σας να μετατραπεί σε πελάτες.

Δημιουργούμε επικοινωνία με influencers και την ενισχύουμε στα σχετικά κανάλια για να μοιραστούμε πληροφορίες, να προσδιορίσουμε τη θέση σας, να διαφοροποιήσουμε την προσφορά σας και να αυξήσουμε τη ζήτησή της στην αγορά.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.