Η Formula μας

Η ΜΑΓΙΚΗ FORMULA ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Η Προσέγγιση μας:

Η ΜΑΓΙΚΗ FORMULA ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ www.cr8social.com

Οι επιχειρήσεις φτιάχνονται απο ανθρώπους για ανθρώπους. Στην CR8 SOCIAL  ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, αντιμετωπίζουμε την κάθε επιχείρηση διαφορετικά, γιατί όπως ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις επιχειρήσεις.

Χρησιμοποιούμε ένα Marketing mix συνδυασμών, το βασικό μας μοντέλο είναι τα 8P's marketing

Οι περισσότερες στρατηγικές σε μία επιχείρηση περιλαμβάνουν την αλλαγή με σκοπό την επιτυχία. Το ίδιο και στην προσωπική ανάπτυξη. Είμαστε εδώ που είμαστε ως αποτέλεσμα των επιλογών μας και της στρατηγικής μας και για να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Οι επιχειρήσεις είναι άνθρωποι, αυτό σημαίνει πως όποια αλλαγή και αν θέλουμε να πετύχουμε εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς τους ίδιους. Ας δούμε αναλυτικά τι σημαίνει πρακτικά αυτό, και πως ουσιαστικά θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε μέσω του μοντέλου αλλαγών του Κόττερ.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi
Προϊόν

Όλοι έχουν κάτι να πουλήσουν. Αλλά πώς μπορεί το πράγμα που πουλάτε να είναι μέρος του κιτ εργαλείων μάρκετινγκ ή πωλήσεων; Με άλλα λόγια, πώς μπορείτε να κάνετε ένα προϊόν (ή μια υπηρεσία) να πουληθεί;

Τιμή

Η τιμολόγηση είναι ένα μεγάλο μέρος της στρατηγικής σας για την πετυχημένη προώθηση του προϊόντος σας στην αγορά. 

Τόπος-Χώρος

Τόπος ουσιαστικά σημαίνει, το μέρος, η τοποθεσία που το προϊόν πωλείται.

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό ανάλογα με την επιχείρηση.

Το μέρος μπορεί επίσης να αναφέρεται σε κανάλια προώθησης. Πού μπορούν να μάθουν οι πελάτες σας για το προϊόν/την υπηρεσία σας;

Πού βρίσκεται το κοινό-στόχος σας.

Διαφήμιση

Βασικά, αυτό σημαίνει όλα όσα θα γίνουν για να κάνετε τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Όλες οι επικοινωνίες marketing είτε πρόκειται για το άμεσο marketing ή την παραδοσιακή διαφήμιση και πολλά άλλα.

Άνθρωποι

Η ομάδα marketing και όλοι οι υπεύθυνοι για αυτό, η γνώμη τους για τις προοπτικές σας θα έχει κρίσιμο αντίκτυπο στις προσπάθειες σας.

 Κατανόηση ποια είναι η αγορά-στόχος σας (buyer personas).

Γι' αυτό το αποτελεσματικό περιεχόμενο ακολουθεί μια ανθρώπινη προσέγγιση. Ο σεβασμός και η ενσυναίσθηση είναι κάτι περισσότερο από λέξεις-κλειδιά. Αποτελούν το θεμέλιο μιας βιώσιμης στρατηγικής marketing.

Τοποθέτηση

Η τοποθέτησή  βοηθά να επισημάνετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσφοράς σας. Πώς θα επικοινωνείτε με πελάτες και υποψήφιους πελάτες.

 Σκεφτείτε τι προσφέρετε και σε ποιον. Ποιοι είναι, τι θέλουν, πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να το αποκτήσουν.

 

Διαδικασία

Αυτό αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία σας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες. 

Μπορείτε να θέσετε σαφείς προσδοκίες για όλη την επιχείρηση.

Επίδοση

Μπορείτε να κρίνετε την απόδοση των προσπαθειών marketing όχι μόνο βάσει των αποδόσεων των κερδών αλλά και βάσει των κερδών φήμης.

Προσθέτουμε στα μαγικά συστατικά μας τα 8 βήματα αλλαγής του Kotter και τις 4 αρχές της αλλαγής.

Οι σημαντικοί ηγέτες είναι αυτοί που κινητοποιούν τους εργαζομένους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα πραγματικότητα.

Παίρνουν στα χέρια τους μια κατάσταση που είχε ξεφύγει από τον έλεγχο και την επαναφέρουν στην τάξη. Ή ακόμα καλύτερα βελτιώνουν τις ήδη υπάρχουσες δομές και πρακτικές.

1

Δημιουργoύμε την αίσθηση του επείγοντος.
Βοηθήστε τους άλλους να κατανοήσουν την ανάγκη άμεσης δράσης.

2

Δημιουργούμε μια ομάδα καθοδηγητών
Επιβεβαιώστε ότι μια δυνατή ομάδα ανθρώπων καθοδηγεί την αλλαγή. Η ομάδα θα πρέπει να κατέχει απαραιτήτως: ηγετικές ικανότητες, προδιάθεση για δράση, αξιοπιστία, επικοινωνιακές ικανότητες, εξουσία και αναλυτικές δεξιότητες.

3

Δημιουργούμε το δράμα και τη στρατηγική της αλλαγής
Ξεκαθαρίστε πώς το μέλλον θα είναι διαφορετικό από το παρελθόν και πώς θα κάνετε αυτό το μέλλον πραγματικότητα.

4

Επικοινωνούμε την αλλαγή, ώστε να γίνει κατανοητή
Προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να κατανοήσουν και να αποδεχτούν το όραμα και τη στρατηγική σας.

5

Παρακινούμε τους άλλους να δράσουν
Προσπαθήστε να απαλλάξετε όσους πιστεύουν στο όραμά σας από τα πιθανά εμπόδια.

6

Δημιουργούμε βραχυπρόθεσμες νίκες
Δημιουργήστε κάποιες απτές και μη αμφισβητήσιμες επιτυχίες το συντομότερο δυνατό.

7

Μη χαλαρώνετε
Μετά την πρώτη νίκη προσπαθήστε ακόμα σκληρότερα. Θα πρέπει να είστε αδυσώπητοι μέχρι το όραμά σας να γίνει πραγματικότητα.

8

Δημιουργούμε μια νέα κουλτούρα
Επιμείνετε στους νέους τρόπους συμπεριφοράς και επιβεβαιώστε ότι θα επιτύχουν, μέχρι να γίνουν μέρος της κουλτούρας της ομάδας σας.

Select Few + Diverse Many, ‘Have To’ + ‘Want To’, Head + Heart, and Leadership + Management

Είναι οι νοοτροπίες, οι στάσεις και οι συμπεριφορές που απαιτούνται για να οδηγήσουν την αλλαγή. Όταν συνδυαστούν με τους 8 επιταχυντές, η δομή, η διαδικασία και ο κινητήρας βιωσιμότητας για επιτυχημένη μεταμόρφωση ζωντανεύει.

Γιατί ορισμένοι οργανισμοί υπερτερούν των άλλων; Γιατί ορισμένοι μεμονωμένοι διευθυντές και στελέχη παράγουν πολύ περισσότερα; Τι επιτρέπει σε άτομα και επιχειρήσεις να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης με την πάροδο του χρόνου;

Αυτές οι ερωτήσεις έχουν τροφοδοτήσει την έρευνα σταδιοδρομίας που έχει κάνει τον Δρ Τζον Κόττερ τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα για τις αλλαγές στον κόσμο. Η δουλειά μας βασίζεται σε αυτήν την εμπειρική έρευνα που διεξήχθη στο Harvard Business School  Η δουλειά μας αφορά την επιστήμη της αλλαγής και την τέχνη που απελευθερώνει τη δύναμη των ανθρώπων σε έναν οργανισμό να εκτελούν στρατηγική με πρωτοφανείς τρόπους. Γιατί έχει σημασία αυτό; Επειδή οι πελάτες μας επιτυγχάνουν αποτελέσματα που δεν είχαν ξαναδεί γρηγορότερα από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.