Περιγραφές προϊόντων

Αποκτήστε μοναδικές περιγραφές προϊόντων που θα αύξήσουν τις πωλήσεις σας!

Η διαδικασία για να αποκτήσετε τις δικές σας περιγραφές προϊόντων είναι τόσο εύκολη, όσο το να πείτε 1,2,3.

Πως λειτουργεί;

  • Γνωρίζουμε την επιχείρηση σας

    Αφού κάνετε την παραγγελία σας, θα σας σταλεί ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα συμπληρώσετε  κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό που θέλετε, όπως τον κλάδο σας, το στυλ γραφής, τον τόνο και το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Έτσι ο αρμόδιος συγγραφέας θα μπορέσει να μελετήσει τα προϊόντα σας και να αναλάβει την επιχείρηση σας.

  • Γνωρίστε τον ειδικό που θα ασχοληθεί με σας.

    Θα σας αναθέσουμε σε έναν ειδικό διαχειριστή περιεχομένου που θα επικοινωνείτε μαζί του. Είναι ο άνθρωπος behind the scenes που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς και την υπηρεσία που έχετε επιλέξει ώστε να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στη προθεσμία που έχει ζητηθεί.

  • Το περιεχόμενό σας είναι έτοιμο!

    Όταν ο διαχειριστής, υπεύθυνος του περιεχομένου σας ολοκληρώσει τους ελέγχους του, είναι η ώρα να το παραλάβετε και να το ελέγξετε. Ανάλογα με την υπηρεσία που έχετε επιλέξει και τις αναθεωρήσεις, διορθώσεις (revisions) που έχει το πακέτο σας, θα μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές που χρειάζεστε.

περιγραφές προιόντων www.cr8social.com

Περιγραφές προϊόντων σύμφωνα με το Brand σας

Περιεχόμενο σύμφωνα με το brand σας και το στυλ του e-commerce σας

 Όλοι οι συγγραφείς μας γνωρίζουν πως να ελέγξουν τον τόνο γραφής και το στυλ του υπάρχοντος περιεχομένου του καταστήματός σας πριν αρχίσουν να δουλεύουν στις περιγραφές των προϊόντων σας. Θα λειτουργούν επίσης με τους οδηγούς στυλ που μπορεί να έχετε για εμάς ή που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των συγγραφέων που χρειάζεστε από εμάς, όλες οι περιγραφές των προϊόντων σας θα έχουν σταθερό τόνο φωνής και στυλ.

Κανείς δεν θα ξέρει ότι δεν γράφτηκε από εσάς.

περιγραφές προιόντων www.cr8social.com

Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο

Συναρπαστικό περιεχόμενο που μετατρέπει τους πελάτες σε δυνητικούς!
Η απόκτηση οργανικής επισκεψιμότητας στο κατάστημά σας μέσω SEO είναι η μισή μάχη, αλλά αν οι επισκέπτες σας συνήθως φεύγουν χωρίς να γίνουν πελάτες, τότε κάνετε κάτι λάθος.

Οι περιγραφές προϊόντων που γράφουμε βελτιστοποιούνται για το Google, αλλά βελτιστοποιούνται επίσης για μετατροπές πελατών σε δυνητικούς ταυτόχρονα.
Είναι βεβαίως ένα δύσκολο σχοινί για να περπατήσετε, καθώς τα δύο στυλ γραφής δεν είναι πάντα συμβατά, αλλά οι συγγραφείς μας καταφέρνουν να το κάνουν!

Θα επεξεργαστούμε προσεκτικά τις περιγραφές των προϊόντων σας που φυσικά θα θυμίζουν στους επισκέπτες σας τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν - και το πιο σημαντικό, πώς τα επιλύει το προϊόν σας.

Θα χρησιμοποιούν απρόσκοπτα λόγια για να δημιουργήσουν συναισθηματικές συνδέσεις με τους επισκέπτες σας για να τους μιλήσουν στον τρόπο που αυτοί επιθυμούν και αυτό γίνεται πάντα με βάση το στυλ και το ύφος της επιχείρησης σας.
Θα χρησιμοποιήσουν CTA για να τους παρασύρουν να κάνουν check out χωρίς να αισθάνονται αναγκασμένοι ή πιεσμένοι. Θα το προσαρμόσουν με όμορφες λέξεις που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι δύσκολο να αρνηθούν.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται απλοί ισχυρισμοί, αλλά πιστέψτε μας, το σωστό περιεχόμενό μετατρέπει τους πελάτες σε δυνητικούς.

περιγραφές προιόντων www.cr8social.com

Πιστοποιημένοι συγγραφείς και κειμενογράφοι

Η έμπειρη ομάδα δημιουργίας περιγραφών προϊόντων μας, κατανοεί τον κλάδο σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις και τις οργανικές αναζητήσεις σας βοηθώντας σας να πετύχετε.
Ο έμπειρος κειμενογράφος μας, θα γνωρίσει τα προβλήματα που λύνει το προϊόν σας ή υπηρεσία σας, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν μια συναισθηματική σύνδεση με τον αναγνώστη-πελάτη. Είναι εξοικειωμένοι με τα πραγματικά οφέλη των USP (Unique Selling Proposition) του προϊόντος σας, επιτρέποντάς τους να "πωλούνται" στον αναγνώστη-πελάτη αυθεντικά και αποτελεσματικά.
Με την σωστή γνώση και εμπειρία του συγγραφέα στον κλάδο σας, θα μπορεί επίσης να μιλήσει στο κοινό σας προσαρμόζοντας τέλεια τη γλώσσα, τον τόνο και το στυλ που απαιτείται ώστε να αγγίξει το αγοραστικό κοινό σας. Θα ωθήσουμε τους επισκέπτες σας προς το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι", ενώ θα το κάνουν να νιώθουν σαν το πιο φυσικό και προφανές πράγμα στον κόσμο.

περιγραφές προιόντων www.cr8social.com

100% SEO FRIENDLY

Εμπιστεύσου μας. Γνωρίζουμε SEO.

Πριν δημιουργήσουμε την CR8 SOCIAL, ήμαστε ιδιοκτήτες εταιρείας SEO ΚΑΙ κατασκευής ηλεκτονικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Αρχικά δημιουργήσαμε την CR8 SOCIAL για να βελτιώσουμε το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συγγραφέων που χρειαζόμασταν για να χειριστούμε τις απαιτήσεις περιεχομένου των πελατών μας.

Συνειδητοποιήσαμε γρήγορα πως ο αρχικός στόχος μας, για να είναι μια επιχείρηση πετυχημένη χρειάζεται σωστό περιεχόμενο και τρόπο για να έρθει κοντά με το κοινό του που τα κάνουν να είναι το θεμέλιο όλων. Συγκεντρωθήκαμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της διαδικασίας δημιουργώντας το δικό μας μοντέλο διαχείρισης και πετυχημένης δημιουργίας περιεχομένου ώστε να δημιουργούνται σχέσεις με το κοινό.

Στις μέρες μας, ανταγωνιζόμασταν (και πετύχαμε) στην κατάταξη μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές θέσεις αναζήτησης. Το περιεχόμενό μας δεν έχει επιβιώσει μόνο από τις διάφορες ενημερώσεις της Google με την πάροδο των ετών, αλλά έχει αναπτυχθεί.

Η σύνταξη βελτιστοποιημένων περιγραφών προϊόντων είναι μία από τις πιο δύσκολες μορφές SEO. Για παράδειγμα, η απρόσκοπτη ολίσθηση παραδοσιακών λέξεων-κλειδιών και η χρήση παρατεταμένων μακροσκελών λέξεων σε σύντομες περιγραφές προϊόντων δεν είναι αυτό που θα βοηθήσει την επιχείρηση να εξελιχθεί και να φανεί στις αναζητήσεις και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει κατά κόρον.

Οι διαχειριστές και δημιουργοί του περιεχομένου μας είναι μαζί μας από την αρχή. Η αυστηρή διαδικασία κειμενογράφησης και ελέγχου μας επιτρέπει να να δημιουργούμε περιεχόμενο δυνατό και να  γνωρίζουμε πώς να βελτιστοποιηθούμε στο καλύτερο δυνατό.  Συνδυάζουμε το ταλέντο μας, το μοντέλο που έχουμε δημιουργήσει  και λίγη από την «μυστική σάλτσα» όπου απαιτείται - και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

 

Συχνές ερωτήσεις

Ρωτήστε μας οτιδήποτε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευ.- Παρ: 9:00 πμ -18:00 μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.