Συγγραφή άρθρων

Γράφουμε περιεχόμενο SEO που οδηγεί τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας και τους διατηρεί εκεί.

Τι κάνει τις υπηρεσίες αρθρογράφησης μας να ξεχωρίζουν;

συγγραφή άρθρων www.cr8social.com

Υπηρεσίες συγγραφής άρθρων

Κορυφαία στον χώρο της, η CR8 SOCIAL  έχει αρχίσει να αποκτά μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Με την πάροδο του χρόνου, βελτιώσαμε σταθερά την επαγγελματική υπηρεσία συγγραφής άρθρων, και εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον χώρο ώστε να, διασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε να παρέχουμε απτά αποτελέσματα στους πελάτες μας, σύμφωνα με τη μετατόπιση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) και των πρακτικών του ψηφιακού marketing.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εφαρμογές και τακτικές SEO, δημιουργούμε κάθε ποιοτικό άρθρο για να:

 • Αυξήσουμε την παρουσία σας μέσω των μηχανών αναζήτησης αποτελεσμάτων και γενικότερα.
 • Αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα σας.
 • Κάνουμε τους επισκέπτες σας να θέλουν να επιστρέψουν.
 • Δημιουργήσουμε δυνητικούς πελάτες.
 • Υποστηρίξουμε τις καμπάνιες ψηφιακού marketing που κάνετε.

Μερικές από τις επιλογές συγγραφής άρθρων μας:

Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες και επιλογές για μοιραστείτε το περιεχόμενο που θέλετε με το μοινό σας online. Για αυτό, οι υπηρεσίες επαγγελματικής σύνταξης άρθρων μας έχει πολλές επιλογές για το είδος κειμένου και υπηρεσίας που θέλετε:

Άρθρα για blogs και περιοδικά

Το ιστολόγιό σας πρέπει να έχει μια σταθερή ροή φρέσκου, πρωτότυπου περιεχομένου για να διατηρεί το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας, κάνοντας τους να επιστρέφουν στο αξιόπιστο, ποιοτικό περιεχόμενο που δημιουργούμε. Ο ειδικός συγγραφέας μας, θα μάθει τις αξίες, τους στόχους της επιχείρησης σας, θα μάθει ή θα δημιουργήσει την φωνή και το ύφος του περιεχόμενου που θέλετε. Θα ενημερωθεί για τον κλάδο σας και τους ανταγωνιστές σας, δημιουργώντας ένα δυναμικό SEO άρθρο που θα υποστηρίζει την επιχείρηση σας.

Guest posts

Το κοινό σας είναι online, αλλά όχι πάντα στον ιστότοπό σας. Γνωρίστε τους στα μέρη που αναζητούν ενδιαφέρον περιεχόμενο δημοσιεύοντας άρθρα επισκεπτών σε κορυφαία ιστολόγια, περιοδικά και ειδησεογραφικά sites. Το blogging επισκεπτών επεκτείνει την προσέγγιση χρηστών, δημιουργεί ισχυρούς συνδέσμους (backlinks)και αυξάνει την δυναμική σας στο χώρο σας δημιουργώντας πρωτότυπο περιεχόμενο.

Άρθρα για ιστοσελίδες

Πέρα από τα άρθρα του ιστολογίου, το περιεχόμενο του ιστότοπού σας πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό ώστε να μπορεί να στέκεται μόνο του. Ο συντάκτης που θα αναλάβει το περιεχόμενο σας θα δημιουργήσει μια περιγραφική, πειστική γλώσσα για landing pages των προϊόντων σας, θα δημιουργήσει συναισθήματα στον αναγνώστη σχετικά με τις αξίες και τον στόχο σας, όλα πάντα με γνώμονα το σωστό SEO.

Άρθρα για το LinkedIn

Το περιεχόμενο της κάθε επιχείρησης, μπορεί να βρίσκεται και σε πολλά άλλα μέρη. Τα άρθρα του LinkedIn σάς δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε την εξειδίκευσή σας και να δημιουργήσετε το σωστό engagement με πελάτες αλλά και συνεργάτες. Οι επιλογές που σας δίνουμε αφορούν και το ghostwriting, έτσι, ο συγγραφέας μας θα είναι «αόρατος» αφήνοντας εσάς να φαίνεστε ως δημιουργός του περιεχομένου.

Micro content

Η συγγραφή άρθρων δεν είναι πάντα μακροσκελής, λεπτομερής. Κάθε copywriter της ειδικής συντακτικής μας ομάδας είναι ικανός να γράφει διάφορους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του micro-περιεχομένου, όπως περιεχόμενο διαφήμισης ή περιγραφές προϊόντων ή τα social media.

συγγραφή άρθρων www.cr8social.com

Περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο κοινό σας.

Η ομάδα μας επεξεργάζεται προσεκτικά κάθε βήμα της διαδικασίας σύνταξης περιεχομένου για να προσελκύσει το κοινό-στόχο σας. Από την αρχή, οι ομάδες σύνταξης και αρθρογράφησης μας, οι διαχειριστές social media και οι στρατηγικοί marketing περιεχομένου ερευνούν τη βιομηχανία, την αγορά, τον κλάδο, τους ανταγωνιστές και τους πελάτες σας για να καθορίσουν τον καλύτερο τρόπο:

 • Ότι θα δημιουργήσουν άρθρα που θα ανταποκρίνονται όσο τον δυνατόν περισσότερο στην πρροπτική πωλήσεων σας.
 • Για να στοχεύσουν καλύτερα.
 • Για να μετατρέψουν το κοινό σας σε δυνητικούς πελάτες μέσω του sales funnel.
 • Για να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού σας.
Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που εξετάζουν οι επαγγελματίες συγγραφείς μας όταν γράφουν σε οποιοδήποτε κοινό:
Το στυλ και ο τόνος

Είτε έχετε αναπτύξει ήδη το στυλ και την φωνή που χρησιμοποιεί η επιχείρηση σας online είτε χρειάζεστε βοήθεια στην δημιουργία αυτών των απαραίτητων  χαρακτηριστικών, οι συγγραφείς  άρθρων μας είναι έμπειροι να ενσωματώσουν επιδέξια οποιοδήποτε στιλ γραφής σε ό, τι παράγουν.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα άρθρα σύμφωνα με τα διαφορετικά προσωπικά και δημογραφικά στοιχεία των πελατών, προσαρμόζοντας τη γλώσσα ώστε να προσελκύσει διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητες πελατών.

Η Θεματολογία

Οι συγγραφείς περιεχομένου μας χρησιμοποιούν μια ποικιλία εργαλείων και πόρων για να αναπτύξουν τα θέματα των  άρθρων που είναι εγγυημένα ότι θα έχουν απήχηση στο κοινό σας:

 • Βιομηχανική έρευνα.
 • Ανάλυση ανταγωνιστών.
 • Viral θέματα κοινωνικών μέσων.
 • Επείγοντες ειδήσεις.
 • Επίκαιρα θέματα.
 • Ευαίσθητα θέματα που αγγίζουν τους πελάτες ώστε να ταυτιστούν.

Κάθε θέμα ερευνάται προσεκτικά εκ των προτέρων για να διασφαλιστεί ότι κάθε άρθρο που παράγουμε βρίσκει το προοριζόμενο κοινό του.

συγγραφή άρθρων www.cr8social.com

Μερικούς από τους κλάδους που ειδικευόμαστε:

Οι πελάτες είναι απαιτητικοί και μπορούν να διακρίνουν την διαφορά ενός πρωτότυπου ουσιαστικού άρθρου και ενός μη αυθεντικού ή “κλεμμένου” άρθρου.  Στην CR8 SOCIAL, οι εξειδικευμένοι συγγραφείς μας έχουν μεγάλη εμπειρία σε μια πληθώρα κλάδων και εκπαιδεύονται διαρκώς και σε νέους, κάποιους από τους κλάδους που ασχολούμαστε περιλαμβάνουν:

 • Φροντίδα υγείας
 • Μόδα
 • Fitness
 • Ψυχαγωγία
 • Εστίαση
 • Τεχνολογία
 • Συμβουλευτική-Ψυχολογία
 • Ευεξία
 • Αισθητική

Και άλλες.

Οι συγγραφείς άρθρων μας ερευνούν διεξοδικά κάθε άρθρο για να διασφαλίσουν την πλήρη ακρίβεια και να αναδείξουν την επιχείρηση σας ως μια αυθεντική, δυναμική παρουσία που μπορούν να εμπιστευτούν.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευ.- Παρ: 9:00 πμ -18:00 μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.