Σενάριο για videos

συγγαρφη σεναριου για διαφημιστικα www.cr8social.com

Τα υπέροχα βίντεο χρειάζονται υπέροχα σενάρια!

Το σενάριο είναι η ψυχή και το θεμέλιο ενός υπέροχου βίντεο. Είναι επίσης το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού βίντεο, ταινίας ή διαφήμισης ή περιεχομένου για την τηλεόραση για αυτό το θέμα. Ήρθατε στο σωστό μέρος εάν χρειάζεται να προσλάβετε σεναριογράφους με την ικανότητα να αφήνουν τους θεατές να κρέμονται από κάθε τους λέξη.

Θυμάστε την τελευταία φορά που είδατε κάτι στην οθόνη που πραγματικά σας τράβηξε την προσοχή; Κάτι που σας έκανε να σταματήσετε και να σκεφτείτε το μήνυμα; Λοιπόν, αυτή είναι η δύναμη μιας επαγγελματικής υπηρεσίας συγγραφής σεναρίων γιατί σας αφήνουν ένα μήνυμα που αντηχεί. Ένα καλό σενάριο είναι γεμάτο με δυνατά γραφικά και υπέροχους διαλόγους.

Θέλετε να αγοράσετε ένα σενάριο βίντεο για τις προσπάθειές σας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ; Η επαγγελματική μας υπηρεσία συγγραφής σεναρίων είναι η λύση που αναζητούσατε! Αποκτήστε το δικό σας εξατομικευμένο σενάριο εντός δύο εργάσιμων ημερών, επικοινωνώντας μαζί μας αμέσως!

Η Διαδικασία δημιουργίας σεναρίων μας:

 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας

  Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε τώρα στην εποχή του περιεχομένου video που κυριαρχεί. Αν οι εικόνες αξίζουν χιλιάδες λέξεις, τότε τα βίντεο αξίζουν δισεκατομμύρια λέξεις και περισσότερα. Μια επιχείρηση που ξέρει πώς να προσφέρει καλά ένα δυναμικό περιεχόμενο, θα είναι μια επιχείρηση που θα μείνει αξέχαστη.

 • Διαδώστε το μήνυμα σας

  Σε αυτήν την εποχή υπερφόρτωσης πληροφοριών, το εύρος προσοχής των χρηστών είναι πολύ περιορισμένο. Ένα συναρπαστικό βίντεο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνει δημοφιλές το μήνυμα σας, τόσο από την άποψη της πληροφορίας όσο και της ψυχαγωγίας να συμπλέκονται δημιουργώντας μια ηχηρή δήλωση του ποιοι είστε και του τι κάνετε, ουσιαστικά γιατί εσείς και όχι κάποιος άλλος.

 • Μετατρέψτε δυνητικούς πελάτες σε πωλήσεις

  Το να βλέπεις ένα προϊόν σε κίνηση και από διαφορετικές οπτικές γωνίες είναι πολύ πιο συναρπαστικό από μια απλή εικόνα παρουσίασης. Το ίδιο ισχύει και για τις πιο σύνθετες παρουσιάσεις πωλήσεων που περιλαμβάνουν υπηρεσίες, μια ιστορία κ.λπ. Η έλξη και η μαγεία ενός καλά σχεδιασμένου video είναι επί του παρόντος απαράμιλλη.

 • Προώθηση νέων προϊόντων

  Λίγα πράγματα μπορούν να ενθουσιάσουν την αγορά περισσότερο για μια προ-κυκλοφορία από το να βλέπετε λαμπερά videos που παρουσιάζουν αυτό το επερχόμενο must-have. Και πάλι, αυτό ισχύει και για μη φυσικά προϊόντα, όπως εκδηλώσεις, προωθήσεις ή απλώς νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο (μια επίδειξη και ούτω καθεξής).

 • Εμφάνιση στις αναζητήσεις για κινητά

  Τα δεδομένα δείχνουν ότι το ένα τρίτο των χρηστών λαμβάνουν πλέον τις αποφάσεις αγοράς τους στο διαδίκτυο αυστηρά με βάση τα δεδομένα περιήγησης σε κινητά. Ο τρόπος που εμφανίζεστε στην οθόνη του κινητού τους – και ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνετε να τραβήξετε την προσοχή τους ή όχι – είναι πλέον ζωτικής σημασίας τόσο για τις πωλήσεις όσο και για την ευρετηρίαση για κινητά.

συγγαρφη σεναριου για διαφημιστικα www.cr8social.com

Γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό σενάριο για video;

 
Το στάδιο σχεδιασμού της παραγωγής video είναι, αναμφισβήτητα, το πιο σημαντικό στάδιο. Ένα καλό σενάριο για video μπορεί να εδραιώσει την ιδέα, τους στόχους και το μήνυμά σας. Ξέρουμε να δημιουργούμε συναρπαστικά σενάρια.

 • Έχει αποδειχθεί ότι τα ελκυστικά, σύντομα σενάρια μπορούν να απλοποιήσουν σημαντικά τη διαδικασία λήψης και επεξεργασίας video. 
 • Τα συνοπτικά και ισχυρά video που εντοπίζουν τα σημεία ενδιαφέροντος του πελάτη και παρουσιάζουν βιώσιμες λύσεις σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα δημιουργούν την επιθυμία στον θεατή να ενεργήσει.
 • Σύμφωνα με τη συλλογή στατιστικών στοιχείων του HubSpot, οι περισσότεροι διαδικτυακοί θεατές κάνουν check out μετά από 2-4 λεπτά παρακολούθησης ενός video, ανάλογα με το πόσο συναρπαστικό είναι το περιεχόμενο.
 • Ένα εξαιρετικό σενάριο για video μπορεί να παρατείνει τον χρόνο προβολής και να αυξήσει την αφοσίωση του θεατή προς την επιχείρηση.
 • Τα σύντομα video αντιπροσωπεύουν έναν εξαιρετικό τρόπο προβολής του λογισμικού και των υπηρεσιών σας με απλό και συνοπτικό τρόπο, χωρίς να χάσετε το ενδιαφέρον των θεατών.
 • Η εργασία με ένα συνοπτικό σενάριο για video θα σας δώσει διαύγεια σκέψης και θα σας κρατήσει οργανωμένους.
  Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε συναρπαστικά σενάρια που συνεργάζονται με το πραγματικό περιεχόμενο του video απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία επεξεργασίας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.