Social Media Marketing

Τι Περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες marketing για τα social media:

Η διαδικασία μας για τα social είναι παρόμοια με την προσέγγισή μας στο marketing γενικά: TRACK > TEST > TWEAK > REPEAT.

Με απλά λόγια, δεν μπορείτε να μεγιστοποιήσετε αυτό που αποτυγχάνετε να μετρήσετε και να παρακολουθήσετε, καλύτερα δεδομένα ισοδυναμούν με καλύτερα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα για τη λίστα και τα πακέτα των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης παρακάτω!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
 • Ολοκλήρωση ανάλυσης αγοράς των περιοχών υπηρεσιών και του κλάδου σας.

 • Η εύρεση τοπικών ανταγωνιστών που σας ξεπερνούν αυτήν τη στιγμή σε μέγεθος κοινού και αφοσίωσης.

 • Ανάλυση περιεχομένου και μηνυμάτων που έχουν καλή απόδοση στον κλάδο σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ.
 • Έρευνα περιεχομένου που έχει μεγάλη ανταπόκριση με το κοινό σας.

 • Ανάρτηση και προγραμματισμός τακτικών αναρτήσεων.

 • Παρακολούθηση της ανταπόκρισης του κοινού  και της  αλληλεπίδρασης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
 • Δημιουργία προσαρμοσμένου κοινού για τη βέλτιστη στόχευση της επιχείρησης και της επωνυμίας σας.

 • Δημιουργία γραφικών και εικόνων για διαφημίσεις για υψηλή απόδοση.

  Αναφορά και βελτίωση των  πληρωμένων διαφημίσεων

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ ΣΑΣ.
 • Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση του κοινού και της απήχησής σας.

 • Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση ποσοστών της ανταπόκρισης του κοινού.

 • Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και δυνητικών πελατών.

 • Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης (ROI) σε πληρωμένες καμπάνιες

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΗΜΗ ΣΑΣ.
 • Παρακολούθηση κριτικών στα social media.

 • Παρακολούθηση σχολίων και συναισθημάτων του κοινού στα social media.

 • Παρακολούθηση της ανταπόκρισης του κοινού από τις καμπάνιες.

 • Παρακολούθηση αναφορών της επιχείρησης σας και των συζητήσεων για αυτή στα social media.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.
 • Εγκατάσταση social widget στον ιστότοπο σας.

 • Προσθήκη κουμπιών για τα social media όπως "Κοινή χρήση στο Facebook" ή "pin" στο περιεχόμενο του ιστότοπου σας.

 • Κι αλλα!

Social Media Marketing- cr8social.com

Γιατί το social media marketing είναι ένα έξυπνο στοίχημα για την επιχείρησή σας:

Οι καμπάνιες στα social media έχουν χαμηλό κόστος και μπορούν να στοχεύουν ειδικά στο κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε. Στην CR8 SOCIAL, οι ειδικοί μας, θα αναπτύξουν βασικά δεδομένα για να προσδιορίσουν καλύτερα ποιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παράγουν το χαμηλότερο κόστος ανά πελάτη και την υψηλότερη απόδοση διαφημιστικής δαπάνης. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε και να δοκιμάσετε καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης επί πληρωμή σε διάφορες πλατφόρμες, όπως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook επιτρέπουν την εμφάνιση κειμένου και φωτογραφιών στη διαφήμισή σας για μέγιστη ανταπόκριση και αλληλεπίδραση του κοινού. Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας με βάση τα ενδιαφέροντα, τα δημογραφικά στοιχεία και τη γεωγραφία, ενώ προσδιορίζετε επίσης πόσα θέλετε να πληρώσετε πχ ανά κλικ. Μόνο το Facebook έχει πάνω από 900 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες που ξοδεύουν πάνω από 700 δισεκατομμύρια λεπτά το μήνα μέσα στην πλατφόρμα. Δεν θέλετε να διαφημίζεστε εκεί πού περνούν το χρόνο τους οι πελάτες σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Το marketing για το Instagram, είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση με οπτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Όχι μόνο είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το 74% των χρηστών συνδέονται καθημερινά. Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό σας με βάση τα ενδιαφέροντα, τα δημογραφικά στοιχεία και τη γεωγραφία, ενώ προσδιορίζετε επίσης πόσα θέλετε να πληρώσετε πχ ανά κλικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ YOUTUBE

Το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και έχει μεγαλύτερο κοινό για ενήλικες από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο. Σε αντίθεση με την τηλεόραση, όταν επενδύετε σε μια καμπάνια marketing YouTube, μπορείτε να στοχεύσετε τη διαφήμισή σας μόνο στο κοινό-στόχο σας. Επιπλέον, η διαφήμιση στο YouTube είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο AdWords.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ LINKEDIN

Οι διαφημιστικές υπηρεσίες LinkedIn σάς επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με περισσότερους πελάτες B2B. Περίπου τέσσερα στα πέντε μέλη του LinkedIn οδηγούν σε επιχειρηματικές αποφάσεις και τα μέλη έχουν διπλάσια αγοραστική δύναμη από άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής στις διαφημίσεις LinkedIn—κόστος ανά κλικ ή κόστος ανά εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ TWITTER

Το Twitter σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον στόχο της καμπάνιας σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών με την μεγαλύτερη ανταπόκριση που έχει γίνει μέσω tweet (retweet, αγαπημένα, απαντήσεις), κλικ στον ιστότοπο, κλπ και σας χρεώνει μόνο όταν πραγματοποιηθεί η καθορισμένη ενέργεια. Επιπλέον, το Twitter επιτρέπει μέγιστο ημερήσιο προϋπολογισμό και μέγιστο κόστος ανά ενέργεια.

ΚΙ ΑΛΛΑ

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να δοκιμάσετε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το Pinterest, το TIK TOK  και σε άλλες πλατφόρμες.

Αναλύσεις και αναφορές μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πριν ξεκινήσετε το marketing στα social media, είναι σημαντικό να θέσετε τη σωστή παρακολούθηση. Οι προσαρμοσμένες αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν στους πελάτες πολύτιμες πληροφορίες για τις κοινότητες γύρω από την επωνυμία τους. Από τα συνολικά δημογραφικά στοιχεία της κοινότητας έως τις αναφορές αφοσίωσης που δείχνουν πόσο επιτυχημένες εκτελούνται συγκεκριμένες καμπάνιες, οι αναφορές μας βοηθούν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να στοχεύσουν πιο συγκεκριμένα το μήνυμά τους.

Παρακολούθηση της επιχείρησης σας – Εάν οι πελάτες σας είναι online, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλούν για την επιχείρησή σας! Μέσω ιστότοπων για κριτικές, οι πελάτες εκφράζουν τις απόψεις τους για τις επιχειρήσεις είτε θετικά είτε αρνητικά. Μείνετε ενημερωμένοι για όσα λένε οι άνθρωποι για την εταιρεία σας μέσω των υπερσύγχρονων εργαλείων παρακολούθησης της CR8 SOCIAL! Θα παρακολουθούμε συνεχώς τον ιστότοπο για τυχόν νέες αναφορές της εταιρείας σας σε ιστολόγια, ιστότοπους κριτικών ή κοινωνικά δίκτυα.

Διαχείριση της φήμης σας – Η διαχείριση της φήμης σας στο διαδίκτυο είναι μία από τις πιο σημαντικές στρατηγικές marketing που μπορείτε να εφαρμόσετε! Τα αρνητικά σχόλια και οι κριτικές μπορεί να βλάψουν την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησής σας και μπορεί να βλάψουν την ικανότητά σας να προσελκύετε νέους πελάτες. Η ενεργή συμμετοχή των πελατών και των κριτικών σας στο διαδίκτυο θα επιτρέψει στην επιχείρησή σας να βρίσκεται μπροστά στις ειδήσεις και να ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή η επιχείρηση σας.

Social Media Marketing- cr8social.com

Γιατί να επιλέξετε την CR8 SOCIAL έναντι άλλων εταιρειών marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Η CR8 SOCIAL είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια επιχείρηση marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή εταιρεία SEO—Πραγματικά θεωρούμε τους εαυτούς μας ως συνεργάτες διαδικτυακού marketing για την επιχείρησή σας. Εμπορευόμαστε την επιχείρησή σας σαν να ήταν δική μας—που σημαίνει ότι προσπαθούμε να κατανοήσουμε πραγματικά τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τη διαδικασία πωλήσεων, τους ανταγωνιστές, τη βιομηχανία και τις αγορές σας για να προωθήσουμε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και δικαιολογούμε μετρήσιμα την επένδυσή σας στο διαδικτυακές υπηρεσίες marketing.

Ξεκινήστε με τις υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.