Οργανικό Marketing

οργανικό marketing www.cr8social.com

Οργανικές υπηρεσίες marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μικρές επιχειρήσεις.

Οι μικρές επιχειρήσεις γενικά δυσκολεύονται να επενδύσουν πολλά χρήματα για το marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και γι' αυτό στοχεύουμε στo οργανικό marketing. Ας προσπαθήσουμε πρώτα να κατανοήσουμε τον λόγο πίσω από τη μείωση της οργανικής προσέγγισης σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αν ρωτήσετε οποιαδήποτε εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το πρώτο πράγμα που θα σας πουν είναι ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn, το Facebook καθώς και το Twitter είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε χρήματα. Ισχύει αλλά όχι απόλυτα, υπάρχει ένα πραγματικά πολύπλοκο κίνητρο πίσω από αυτό. Ο κύριος λόγος πίσω από τη μείωση της οργανικής απήχησης είναι ότι θέλουν οι χρήστες τους να ασχολούνται περισσότερο με τις πλατφόρμες. Ωστόσο, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να ξεπεράσετε αυτήν την οργανική μείωση της προσέγγισης χρηστών.
Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα hacks μέσω των οποίων η CR8 SOCIAL μπορεί να βελτιώσει το οργανικό marketing στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

οργανικό marketing www.cr8social.com

Βελτιστοποιούμε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά τη βελτιστοποίηση των προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι εταιρείες δυσκολεύονται πολύ να το κάνουν μόνες τους. Όταν προσπαθείτε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, χρησιμοποιείτε το SEO στη σελίδα. Με τον ίδιο τρόπο, βελτιώνουμε την κατάσταση των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βελτιώνουμε διάφορες πτυχές των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για καλύτερη προβολή. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την καμπάνια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα στοιχεία που εμπλέκονται. Ορισμένες τακτικές που πρέπει να ρίξετε μια ματιά είναι:

Το λογότυπο σας.

Ένα καλό όνομα χρήστη.

Λέξεις-κλειδιά.

Ένας σύνδεσμος στον ιστότοπό σας.

Κουμπιά παρότρυνσης για δράση.

οργανικό marketing www.cr8social.com

Επιλέγουμε τις κατάλληλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Θα πρέπει να σκεφτείτε πού βρίσκεται το δυνητικό κοινό σας. Και θα πρέπει πρώτα να εργαστείτε για να κυριαρχήσετε σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα πρέπει να επιλέξετε με ποια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων πρέπει να πάτε. Και αυτό μπορεί να είναι πολύ εύκολο, ειλικρινά. Με αυτούς τους παράγοντες, σας βοηθάμε να αποφασίσετε ποια κοινωνικά δίκτυα είναι ιδανικά για το οργανικό σας marketing:

Ρωτήστε το κοινό σας:

Μπορείτε απλώς να το ρωτήσετε. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα σχετικά με το θέμα. Ή μπορείτε να τους στείλετε ένα email. Ή καλύτερα από αυτό, μπορείτε απλώς να καλέσετε γρήγορα μερικούς από τους πελάτες σας και να ζητήσετε τη γνώμη τους. Συγκρίνετε με τους ανταγωνιστές σας: Ρίξτε μια ματιά στο πού προωθούν το περιεχόμενό τους οι ανταγωνιστές σας. Και θα έχετε ξεκάθαρη ιδέα με ποια κοινωνικά δίκτυα να συνεργαστείτε. Ελέγξτε εάν οι ανταγωνιστές σας δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον και ανταπόκριση του κοινού τους μέσω των social media στα οποία δημοσιεύουν.

Ελέγξτε τους αριθμούς:

Έχετε ήδη blog; Εάν ναι, μπορεί να έχετε κουμπιά κοινής χρήσης για τα social media. Ορισμένα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε πόσες φορές το περιεχόμενό σας κοινοποιείται σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο. Ακολουθώντας αυτούς τους αριθμούς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιούν περισσότερο οι πελάτες σας.

Ποιοτικές αναρτήσεις:

Δημοσιεύουμε ποιοτικές αναρτήσεις αντί να συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε άσχετα πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να κάνετε 10 αναρτήσεις σε μια μέρα και να στείλετε spam στους χρήστες που σας ακολουθούν. Ή μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε δύο σημαντικές αναρτήσεις και να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας. Η ποιότητα έναντι της ποσότητας θα οδηγήσει σε αύξηση της οργανικής σας απήχησης.

Δημοσιεύουμε περιεχόμενο που είναι εντυπωσιακό και ελκυστικό.

Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Δεν συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε απλώς βαρετό και επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Αντίθετα, δημοσιεύουμε κάτι που θα προσελκύσει τους πελάτες σας. Σχεδιάζουμε το περιεχόμενό σας νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και διασφαλίζουμε ότι κάθε ένα από τα θέματα περιεχομένου είναι ελκυστικό. Το βαρετό περιεχόμενο θα οδηγήσει τους πελάτες σας να μην αγοράσουν ποτέ ξανά από εσάς.

Δημοσιεύουμε όταν έρθει η ώρα.

"Θα πρέπει να δημοσιεύετε όταν όλοι είναι συνδεδεμένοι." Η παραπάνω δήλωση είναι μύθος. Αυτό απλώς θα οδηγήσει το περιεχόμενό σας να είναι ένα από τα πολλά που βλέπουν οι πελάτες σας τις ώρες αιχμής. Ως εκ τούτου, εάν προσπαθήσετε να δημοσιεύσετε όταν άλλες επιχειρήσεις δεν δημοσιεύουν συνήθως, το περιεχόμενό σας είναι πιο πιθανό να ληφθεί υπόψη. Θα πρέπει να δημοσιεύσετε αυτές τις ώρες, αυτό έχει να κάνει πάντα με την χώρα και το κοινό που θέλετε, ενδεικτικά: Twitter: Μεταξύ 12 μ.μ. και 6 μ.μ. (Πέμπτες/Παρασκευές) Facebook: Μεταξύ 13:00 και 15:00 (Καθημερινές) LinkedIn: Μεταξύ 7/8 π.μ. και 5/6 μ.μ. (Τρίτη έως Πέμπτη) Ωστόσο, πραγματοποιούμε πάντα μια εξατομικευμένη έρευνα για την επιχείρηση σας πριν αποφασίσουμε το πρόγραμμα ανάρτησης.

Στοχεύουμε στο σωστό κοινό.

Αυτό διαφέρει ανάλογα με τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πραγματοποιούμε την έρευνα για το ποιο είναι το κοινό-στόχος σας. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις οργανικές δυνατότητες της επιχείρησης σας. Όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο για εσάς λαμβάνουμε υπόψη αυτά τα στοιχεία του κοινού-στόχου σας όπως: σχέση, φύλο, επίπεδο εκπαίδευσης, χώρα-πόλη, τα ενδιαφέροντα, τοποθεσία, ηλικία.

Δημοσιεύουμε σχετικό περιεχόμενο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι περιεχομένου που μπορείτε να δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιλογή του είδους περιεχομένου που θα δημοσιεύσετε εξαρτάται από το κοινό σας καθώς και από την πλατφόρμα στην οποία δημοσιεύετε το περιεχόμενο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τέλεια γραφικά, βίντεο ή εικόνες για να ενημερώνουμε τους πελάτες σας και να αλληλεπιδρούμε μαζί τους. Αναμιγνύουμε εικόνες, συνδέσμους, καθώς και ενημερώσεις κατάστασης και videos για να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο σχετικό με το κοινό σας, βοηθώντας τελικά το οργανικό marketing των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης σας.

Αλληλοεπιδρούμε με το κοινό σας.

Το οργανικό marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι εύκολο πράγμα. Αλλά αν ασχοληθείς με το κοινό σου, τότε θα σε βοηθήσει πολύ. Εάν αλληλοεπιδράτε με τους πελάτες σας και απαντάτε στα σχόλιά τους και αντιμετωπίζετε τα προβλήματά τους, τότε δεν θα δυσκολευτείτε να αυξήσετε την οργανική σας προσέγγιση. Κάπως έτσι, χτίζουμε μια φήμη για την επιχείρησης σας. Με τις οργανικές υπηρεσίες marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης της CR8 SOCIAL, οι πελάτες σας θα ενδιαφέρονται για το τι έχετε να πείτε και τι είστε διατεθειμένοι να τους προσφέρετε αυτήν τη στιγμή. Η δημιουργία ενός τέτοιου δεσμού μπορεί να είναι πραγματικά επωφελής για την επιχείρησή σας. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Το κοινό σας θα απολαύσει τις αναρτήσεις σας και θα διαδώσει την επωνυμία σας παντού. Με τις οργανικές υπηρεσίες marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης της CR8 SOCIAL, μπορείτε να αποκτήσετε την επιχείρηση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να την αναπτύξετε για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Και το καλύτερο μέρος; Οι οργανικές υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ το μήνα. Μην περιμένετε λοιπόν, ξεκινήστε σήμερα!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.