Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης:
Λάβετε χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς συμβούλους μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη βελτίωση της παρουσίας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάθετε πώς να δημιουργείτε ελκυστικές οργανικές αναρτήσεις που αυξάνουν τα likes και τους followers, καθώς και πώς να καλλιεργείτε και να μετατρέπετε αυτούς τους ακόλουθους σε πελάτες.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Μάθετε πώς να δημιουργείτε μια διαφημιστική καμπάνια που οδηγεί σε αποτελέσματα με έναν έμπειρο σύμβουλο μέσων κοινωνικής δικτύωσης της CR8 SOCIAL. Λάβετε οδηγίες για τη στόχευση κοινού, τις διαφημίσεις και άλλα για να αυξήσετε τους ακόλουθους, τις επισημάνσεις "μου αρέσει" και τα έσοδα σας.
συμβουλευτικες υπηρεσιες για τα social media www.cr8social.com

Τι περιλαμβάνουν οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Η συμβουλευτική μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία.

Όσον αφορά τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προσαρμόζουμε τα παραδοτέα σας ανάλογα με την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε τα ποσοστά αφοσίωσης σας, για παράδειγμα, θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που θα εστιάζει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Δεδομένου ότι η CR8 SOCIAL είναι μια εταιρεία με πλήρεις υπηρεσίες για τα social media, έχετε όλους τους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους συμβουλευτικούς σας στόχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε θέλετε να εστιάσετε στη διαχείριση, στο marketing, στη διαφήμιση ή και στα τρία, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

συμβουλευτικες υπηρεσιες για τα social media www.cr8social.com

Πώς λειτουργούν οι συμβουλευτικές υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης;

Ενώ κάθε σχέδιο παροχής συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαφορετικό, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τείνουν να ακολουθούν παρόμοια διαδικασία για την ενσωμάτωση της επιχείρησής σας, τη διαμόρφωση της στρατηγικής σας και την αναφορά των αποτελεσμάτων σας.

Όταν επιλέγετε την εταιρεία συμβούλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της CR8 SOCIAL μπορείτε να περιμένετε:

 • Συνδυάσμός με έναν αποκλειστικό διαχειριστή του λογαριασμού σας με εμπειρία στον κλάδο σας.
 • Απαντήσεις και συμβουλές σε ορισμένες χρήσιμες ερωτήσεις, όπως για το κοινό, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας
 • Λήψη μιας στρατηγικής που περιγράφει πώς ο διαχειριστής του λογαριασμού σας θα επιτύχει τους στόχους σας.
 • Λήψη προσαρμοσμένων αναφορών σε όλη τη συνεργασία μας που περιγράφουν λεπτομερώς την απόδοση της στρατηγικής σας.
 • Ανακαλύψτε τα πιο πολύτιμα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και προσελκύστε το κοινό σας.
συμβουλευτικες υπηρεσιες για τα social media www.cr8social.com

Στη CR8 SOCIAL, σας βοηθάμε σε κάθε βήμα, από την εύρεση του δικτύου σας έως την προσέλκυση του κοινού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, άλλα γνωστά, άλλα όχι τόσο. Οι σύμβουλοί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζουν κάθε πιθανό δίκτυο για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας το κοινό και τον κλάδο σας για να βρουν τα πιο πολύτιμα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η έρευνα κάθε πιθανής επιλογής, ωστόσο, επιτρέπει στους συμβούλους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σας παρέχουν προτάσεις βασισμένες σε δεδομένα προσαρμοσμένες στην εταιρεία σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το marketing και να διαφημίζεστε στα κανάλια που θέλετε με σιγουριά.

Η επένδυση στα δίκτυα κοινωνικών μέσων που προσφέρουν στην επιχείρησή σας τη μεγαλύτερη αξία σάς επιτρέπει να βρείτε και να συνδεθείτε με το κοινό σας με ευκολία. Όταν βρείτε το κοινό-στόχο σας γρηγορότερα, μπορείτε να προχωρήσετε προς την προσέλκυσή του και τη δημιουργία μιας διαρκούς σχέσης νωρίτερα.

συμβουλευτικες υπηρεσιες για τα social media www.cr8social.com

Προσελκύστε το κοινό σας και βελτιώστε την κοινωνική σας ακρόαση.

Κάθε στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανεξάρτητα από τους στόχους της, περιστρέφεται γύρω από την αφοσίωση του κοινού. Είτε θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους υποστηρικτές-πελάτες, επισκεψιμότητα ιστότοπου, παραγγελίες προϊόντων ή επισκέψεις σε καταστήματα, πρέπει να προσελκύσετε τους ακολούθους σας.
Με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας.
Οι σύμβουλοί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν την επιχείρησή σας να κάνει νέους και παλιούς ακόλουθους ενθουσιασμένους με τις τελευταίες αναρτήσεις, κοινοποιήσεις και προσφορές σας. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία μας (η οποία εκτείνεται σε περισσότερα από 10 χρόνια), αναπτύσσουμε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων στο οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν. Όταν οι σύμβουλοί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν αναρτήσεις για τη στρατηγική κοινωνικών μέσων της εταιρείας σας, διαφοροποιούν αυτές τις αναρτήσεις και τις προσαρμόζουν σε κάθε πλατφόρμα. Κάθε δίκτυο θα διαθέτει μοναδικό περιεχόμενο, αυξάνοντας την αξία για τους χρήστες να σας ακολουθούν σε κάθε κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Μπορείτε να μάθετε ποιες αναρτήσεις τραβούν περισσότερο την προσοχή τους, καθώς και ποιο περιεχόμενο αποτυπώνει τις τρέχουσες σκέψεις ή τις προκλήσεις τους. Καθώς αν κάτι αρέσει στους χρήστες, σχολιάζουν και μοιράζονται, έχετε την ευκαιρία να εξασκήσετε την ακρόαση μέσω κοινωνικής δικτύωσης στα προφίλ σας.

Αναπτύξτε τη στρατηγική σας στα social media και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

Με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, σας βοηθάμε να απαντήσετε σε υποθετικές ερωτήσεις:
 • Σε ποιον πρέπει να στοχεύει η στρατηγική μας για τα social media;

 • Ποια κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να χρησιμοποιήσουμε;

 • Τι είδους αποτελέσματα θέλουμε από τα social media;

 • Πότε θέλουμε να δούμε αποτελέσματα;

 • Πώς χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές τα social media;

 • Πρέπει να συνεργαζόμαστε με influencers;

 • Θέλουμε να προβάλλουμε διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

 • Πόσο θέλουμε να επενδύσουμε σε διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

 • Ποια εργαλεία, εάν υπάρχουν, θα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε;

Αυτές είναι ένα μικρό δείγμα των ερωτήσεων που σας κάνουμε, οι απαντήσεις σας βοηθούν τον σύμβουλό σας στην CR8 SOCIAL να δημιουργήσει μια ρεαλιστική αλλά ανταγωνιστική καμπάνια για την επιχείρησή σας.

συμβουλευτικες υπηρεσιες για τα social media www.cr8social.com

Υποστηρίξτε τη στρατηγική σας στα social media με υπηρεσίες ψηφιακού marketing.

Σχεδόν το 75% των ανθρώπων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς, είτε ρωτώντας φίλους για ένα προϊόν είτε βλέποντας το προφίλ μιας επιχείρησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αδράνεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνει τους ανθρώπους να διαγράψουν την επιχείρησή σας από τη λίστα τους και να πάνε με έναν ανταγωνιστή.

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης αποτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ως συνεργάτης σας, θα βοηθήσουμε την εταιρεία σας να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παραμείνει σχετική και να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας. Από την ανάπτυξη μιας προσαρμοσμένης στρατηγικής μέχρι τη στόχευση αδυναμιών ανταγωνιστών, θα δώσουμε στην εταιρεία σας τα εργαλεία, τις τεχνικές και τις συμβουλές για επιτυχία.

Οι συμπληρωματικές στρατηγικές ψηφιακού marketing μπορούν να ενισχύσουν την απόδοση της στρατηγικής σας στα social media. Ως εταιρεία marketing social media με πλήρεις υπηρεσίες, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες διαδικτυακού marketing, που διευκολύνουν την επιχείρησή σας να προωθήσει τον εαυτό σας στο διαδίκτυο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.