Γραφιστικές λύσεις

Στην CR8 SOCIAL, ξέρουμε καλά τι σημαίνει δημιουργία περιεχομένου που όχι μόνο ξεχωρίζει, αλλά έχει επίσης αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Γραφιστικές λύσεις - cr8social.com

Ως ομάδα βραβευμένων σχεδιαστών, προγραμματιστών και αναλυτών στρατηγικής περιεχομένου, εκπαιδευόμαστε διαρκώς για να καθορίσουμε τις φετινές τάσεις στη γραφιστική και στην δημιουργία περιεχομένου ώστε να είμαστε πάντα στην επικαιρότητα.

Από websites, πληρωμένες διαφημίσεις, έντυπες και ψηφιακές υπηρεσίες, η ομάδα μας δημιουργεί στοιχεία σε πλατφόρμες και μέσα για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και να αναπτύξει την επιχείρησή σας.
Οι δυνατότητες της εταιρείας μας για γραφικό σχεδιασμό περιλαμβάνουν επίσης branding, συμπεριλαμβανομένων λογότυπων, συσκευασιών και πολλά άλλα.

 

Γραφιστικές λύσεις - cr8social.com

Δημιουργούμε σχέδια με επίκεντρο τον καταναλωτή για μέγιστη αλληλεπίδραση και αφοσίωση στην επίχειρηση σας.

Στην CR8 SOCIAL ακολουθούμε μια πολύ προνοητική προσέγγιση σχεδιασμού  αποτελέσματα που βασίζονται στις πωλήσεις. Η ομάδα ειδικών γραφιστικής μας δημιουργεί ιστορίες που βοηθούν στην αύξηση των πελατών της επιχείρησης σας καθώς και σε αύξηση νέου κοινού. Σκεφτόμαστε out of the box και προσφέρουμε δημιουργικές σχεδιαστικές λύσεις που κάνουν το κοινό-στόχο σας να “ερωτευτεί” την επιχείρηση σας.

Από προσαρμοσμένα newsletter και λογότυπα μέχρι γραφήματα και παρουσιάσεις. Διαχειριζόμαστε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού με ευκολία και κάνουμε τις ιστορίες σας με εντυπωσιακά γραφικά και κείμενα. Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με τα κατάλληλα εργαλεία για να σχεδιάζει τις καμπάνιες σας και να δημοσιεύει σε πολλές πλατφόρμες για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση του κοινού με το περιεχόμενο σας.

Γραφιστικές λύσεις - cr8social.com

Στην CR8 SOCIAL εφαρμόζουμε μια μοναδική προσέγγιση.

 Εφαρμόζουμε μια προσέγγιση 360 μοιρών στις έννοιες της γραφιστικής και αντιμετωπίζουμε κάθε σύντομο κείμενο ως μοναδικό. Η ομάδα των επαγγελματιών γραφιστών μας έχει απαράμιλλη εμπειρία στον κλάδο της διαχείρισης σχεδιασμού και χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα δεδομένα, εργαλεία και τεχνολογία για να εντοπίσει καινοτόμους τρόπους δημιουργίας καλλιτεχνικών, εικαστικών εικόνων για να προσελκύσει το κοινό-στόχο σας σε κάθε επίπεδο του καταναλωτή προς την αγορά.

Από καταλόγους,  εταιρική ταυτότητα, social media αναρτήσεις της επιχείρησης σας, videos, branding κοκ, γινόμαστε οι διαχειριστές των γραφικών σας ώς και την τελική λεπτομέρεια  με βάση πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα. Οι σχεδιαστές μας ζουν και αναπνέουν το συναίσθημα της επιχείρησης σας και χρησιμοποιούν την φαντασία, τις γνώσεις τους και τις τελευταίες τάσεις για να δημιουργήσουν άψογα σχέδια.

Δημιουργικό σχέδιο υψηλής τεχνολογίας που αντικατοπτρίζει την επιχείρηση σας

Η οπτική ταυτότητα μιας επιχείρησης  είναι συχνά το πρώτο πράγμα που βλέπουν και μαθαίνουν οι πελάτες, βάση αυτού επιλέγουν αν θα αγοράσουν από εσάς.  Τα σωστά γραφικά σχέδια είναι κάτι περισσότερο από ένα καλό λογότυπο, είναι ο συνδυασμός στρατηγικής, έρευνας αγοράς και κατανόησης των στατιστικών και των στοιχείων.

Στην CR8 SOCIAL δημιουργούμε στρατηγικές μέσω της ειδικής formulas που έχουμε σχεδιάσει ύστερα από χρόνια και μελέτη που συνδυάζεται και ενσωματώνεται απόλυτα στο όραμα, τις αξίες και τα συναισθήματα που θέλετε να δημιουργήσετε στο κοινό σας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ:

 • Κατανοούμε την επιχείρηση σας

  Δίνουμε μεγάλη βαρύττητα στο να κατανοήσουμε την επιχείρηση σας, έτσι θα μπορέσουμε να εμπνεύσουμε το κοινό σας, να ενισχύσουμε τη φήμη της επιχείρησης σας και να μεταφέρουμε μια εστιασμένη ιστορία του ποιοι είστε και γιατί ο κόσμος πρέπει να δώσει προσοχή σε σας.

 • Σαγηνεύουμε τους περαστικούς

  Μελετάμε προσεκτικά τα στοιχεία, τις αναλύσεις και τα στατιστικά, και δημιουργούμε το ανάλογο περιεχόμενο ώστε να δώσουμε στους ανθρώπους λόγους να ξεχωρίσουν την δική σας επιχείρηση από όλες τις άλλες.

 • Εντοπίζουμε ευκαιρίες

  Αναλύουμε την επιχείρηση σας με βάση την Formula που έχουμε αναπτύξει και την εμπειρία μας ώστε να βρούμε τις αδυναμίες που υπάρχουν στον ανταγωνισμό σας και να σας "ανοίξουμε" τον δρόμο προς την επιτυχία, βρίσκοντας στρατηγικά τις σωστές ευκαιρίες.

 • Προκαλούμε αλληλεπίδραση με το κοινό

  Ο καλός σχεδιασμός προκαλεί τους ανθρώπους να ανταποκριθούν. Σας δημιουργούμε το οπτικό υλικό που κάνει το κοινό να αλληλοεπιδράσει, να ασχοληθεί, να ταυτιστεί και να ακολουθήσει την επιχείρηση σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24/5. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.