Διαχείριση Social Media

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

Στην CR8 SOCIAL, ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για τη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επιτυχία.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ περισσότερα από το να κάνετε tweet ή να «απαθανατίζετε το αγαπημένο σας γεύμα». Είναι ένας τρόπος να δημιουργήσετε ή να ενισχύσετε μια αφήγηση μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας με τους υποψήφιους πελάτες σας. Εστιάζουμε στην παροχή ελκυστικού, καλά στοχευμένου περιεχομένου και στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες μέσω κοινωνικών πλατφορμών. Αυτό το πετυχαίνουμε με συνέπεια στην ανταλλαγή μηνυμάτων, δημιουργώντας μια μοναδική ταυτότητα επωνυμίας και παράγουμε συνεχώς εξελισσόμενο δημιουργικό περιεχόμενο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες, δραστηριοποιούμαστε σε κάθε επίπεδο και κάθε πτυχή του marketing για τα social media. Από τη δημιουργία κορυφαίου περιεχομένου που προσελκύει τους πελάτες, τους κάνει να το μοιράζονται και να το θυμούνται, έως τις πληρωμένες διαφημίσεις που εγγυώνται ότι θα βρουν το κατάλληλο κοινό για την επιχείρηση σας. Η αξιοποίηση των δεδομένων που συλλέγονται από κάθε μέρος αυτής της διαδικασίας μας δίνει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στην επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων από τη διαχείριση των social media.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

Η Στρατηγική μας

Κατανοούμε ότι η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι απλώς ένα δεύτερο βήμα όταν αναπτύσσετε μια καμπάνια marketing – είναι ένα πλήρες στάδιο που απαιτεί τη δική του στρατηγική ειδικών για να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα καθώς η εταιρεία σας θα αναπτύσσεται στο μέλλον. Όταν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική στρατηγική marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα είστε σε θέση να τραβάτε συνεχώς την προσοχή ενός κοινού που ήδη ενδιαφέρεται για το περιεχόμενό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τους πελάτες σας αφοσιωμένους, ενημερωμένους και να επενδύσετε στην αξία που έχει να προσφέρει η επωνυμία σας.

Η CR8 SOCIAL έχει μια διεξοδική, βασισμένη σε δεδομένα προσέγγιση για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία συνοδεύεται από μια σειρά εργαλείων έρευνας και ακρόασης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με δεκαετίες συνδυασμένης εμπειρίας στις επιχειρήσεις, το marketing και το SEO, η ομάδα μας γνωρίζει σε βάθος πώς λειτουργούν τα πράγματα και είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας με την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας. Πιστεύουμε ότι το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι ελκυστικό, στοχαστικό και χρήσιμο για τους πελάτες σας. Σε τελική ανάλυση, θα πρέπει να τους παρέχει πολύτιμο περιεχόμενο, στοχευμένο στα μοναδικά ενδιαφέροντά τους, ενώ παράλληλα θα σας βοηθά να σημειώσετε πρόοδο στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση των social media:

 • Πρωτότυπες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  Κερδίστε νέους ακόλουθους ή προσελκύστε τους τρέχοντες συνδρομητές σας με μοναδικές αναρτήσεις που δημιουργούνται για την επιχείρησή σας. Κάθε μήνα, ο ειδικός σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί από 2 έως 75 αναρτήσεις (ανάλογα με το σχέδιό σας) για τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καμία ανάρτηση δεν θα δημοσιευτεί χωρίς την έγκριση της ομάδας σας.

 • Προσαρμοσμένες εικόνες, γραφικά, videos και δημιουργία δυναμικής εμφάνισης

  Τραβήξτε την προσοχή των χρηστών στο Instagram, το LinkedIn, το Pinterest και πολλά άλλα με προσαρμοσμένες εικόνες και videos για τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βελτιώνοντας την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας.

 • Social media audit

  Δημιουργoύμε μια καινοτόμο στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρησή σας με έναν ολοκληρωμένο έλεγχο των λογαριασμών σας. Θα ελέγξουμε τις προηγούμενες αναρτήσεις σας, τα σχόλια, την αφοσίωση των χρηστών και πολλά άλλα για να αναπτύξουμε μια ανταγωνιστική και προσαρμοσμένη στρατηγική για την επιχείρησή σας.

 • Ανάλυση της φήμης της επιχείρησης σας

  Ανακαλύψτε την αξία και τη φήμη της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο με μια ανάλυση φήμης της επιχείρησης σας. Ο υπεύθυνος των λογαριασμών σας θα περιηγηθεί στα social media για αρνητικά σχόλια ή αναρτήσεις σχετικά με την επιχείρηση σας και θα παρέχει συστάσεις και συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε μια αξιόπιστη φήμη.

 • Ενισχυμένη διαχείριση διαφήμισης αναρτήσεων (Boosted posts)

  Κάντε περισσότερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις ενισχυμένες αναρτήσεις μας. Ο ειδικός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναπτύσσει την προσαρμοσμένη διαφημιστική σας καμπάνια μετά από έρευνα του κοινού και τις συζητήσεις με την ομάδα σας σχετικά με τους στόχους της επιχείρησης σας. Για μια επιθετική στρατηγική διαφήμισης, δοκιμάστε τις υπηρεσίες διαφήμισης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Ανάλυση ανταγωνιστών (competitor analysis)

  Αποκτήστε απαράμιλλη εικόνα για την online απόδοση των ανταγωνιστών σας με μια λεπτομερή ανάλυση ανταγωνιστών, που διεξάγεται από τον υπεύθυνο των social media σας. Με την έρευνά μας, μπορούμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες των ανταγωνιστών σας για την επιχείρησή σας, βοηθώντας σας να ξεκινήσετε την καλύτερη δυνατή καμπάνια.

 • Καθημερινή παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σας

  Εμπιστευτείτε τη στρατηγική μας στα social media καθώς υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση από τον αφοσιωμένο ειδικό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθημερινά, ο διαχειριστής των social media σας θα ελέγχει τους λογαριασμούς σας παρακολουθώντας την απόδοση και τις αλληλεπιδράσεις που γίνονται στις αναρτήσεις που παρήγαγε για την επιχείρησή σας.

 • Μηνιαία συμβουλευτική

  Ο υπεύθυνος διαχειριστής των social media σας κάθε μήνα θα επικοινωνεί μαζί σας για να συζητήσετε την απόδοση της καμπάνιας σας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σας, ο διαχειριστής του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μιλήσει επίσης για πιθανές βελτιστοποιήσεις ή βελτιώσεις στην καμπάνια σας για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της στρατηγικής σας.

 • Οργανική ανάπτυξη

  Δεν υπάρχει διαφήμιση ανάπτυξης; Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διαχείριση κοινότητας για να αλληλεπιδράσουμε με άλλους χρήστες και να αυξήσουμε τους ακόλουθους της σελίδας σας.

 • Ανάλυση Hashtag

  Η ανάλυση hashtag μας επιτρέπει να δούμε ποια hashtags οδηγούν σε μεγαλύτερη αφοσίωση στις αναρτήσεις σας από το κοινό και ποια πρέπει να αποφεύγουμε.

 • Influencer Marketing

  Ερευνάμε και αναπτύσσουμε στρατηγική για να προσδιορίσουμε τους καλύτερους Influencers για τον κλάδο σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί τους, θα διαχειριστούμε τις δραστηριότητές τους και θα χτίσουμε συνεχείς σχέσεις για επιτυχημένη προώθηση.

 • Διαχείρισης και δημιουργία διαγωνισμών

  Διαγωνισμοί, προσφορές και δώρα Δημιουργήστε περισσότερη αφοσίωση του κοινού σας μέσω φωτογραφικών διαγωνισμών, κληρώσεων, δώρων και πολλά άλλων.

 • Διαχείριση κοινότητας

  Διαχειριζόμαστε την κοινότητα σας, αναπτύσσουμε θέματα, απαντάμε σε σχόλια και ερωτήσεις καθώς ενισχύουμε την εικόνα της επιχείρησης σας.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

Η Διαδικασία μας

Όταν συνεργάζεστε με τη CR8 SOCIAL στη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεργάζεστε με μια ομάδα που χρησιμοποιεί μια ποικιλία εργαλείων κοινωνικής ακρόασης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αναπτύξαμε την προσέγγισή μας γύρω από στρατηγικές εστιασμένες στο SEO, συνδυάζοντας άψογα τις καινοτόμες τεχνικές διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούμε την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για να διευρύνουμε το εύρος της απήχησής σας.
Οι υπηρεσίες που διατηρούμε για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας ώστε να μπορεί να εξελιχθεί με την επιχείρηση σας. Θα έχετε πρόσβαση σε μια αποκλειστική εφαρμογή που σας παρέχει συνεπείς ενημερώσεις και θα λαμβάνετε τακτικά προγραμματισμένες προσαρμοσμένες αναφορές για να έχετε μια συνολική εικόνα της απόδοσής σας.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ & ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Μετά την αγορά της υπηρεσίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να συμπληρώσετε το σχετικό μας ερωτηματολόγιο και να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα την επιχείρησή σας, τους στόχους και τις ανάγκες σας. Θα αρχίσουμε να εξετάζουμε την τρέχουσα παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα κοινό που απευθύνεστε, τις απαιτήσεις στόχευσης κοινού, τις μορφές περιεχομένου, το ημερολόγιο περιεχομένου και γενικότερα τα μηνύματα που θέλει να περάσει η επιχείρηση σας στους χρήστες.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

ΕΛΕΓΧΟΣ

Στο στάδιο του ελέγχου, εκτελούμε μια ανταγωνιστική ανάλυση για να αποκτήσουμε μια σταθερή κατανόηση της τρέχουσας παρουσίας του ανταγωνισμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα εξετάσουμε την αφοσίωση, το περιεχόμενο και τη συνολική απόδοση του ανταγωνισμού σας. Θα εντοπίσουμε πιθανές ευκαιρίες για να ακολουθήσετε τη δική σας προσέγγιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι λειτουργεί για τους ανταγωνιστές σας που δεν έχετε εκμεταλλευτεί; Θα αποκαλύψουμε αυτές τις αναξιοποίητες δυνατότητες και θα καθορίσουμε πώς μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη στρατηγική τους για να ταιριάζει στη μοναδική επιχείρησή σας.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα προφίλ της επιχείρησής σας. Θα εξετάσουμε προσεκτικά κάθε προφίλ και θα εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα που πρέπει να ενημερωθούν ή να επιλυθούν.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ως μέρος των υπηρεσιών διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η CR8 SOCIAL θα σας παρέχει έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου αναφορών που περιλαμβάνει μια σύνοψη, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο και τις μετρήσεις όσον αφορά την αφοσίωση του κοινού σας. Θα μπορείτε να δείτε πώς αυτές οι μετρήσεις φθάνουν στους στόχους σας, να προσδιορίσετε προβληματικές περιοχές και να επωφεληθείτε από τις στρατηγικές που αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικές για να προσεγγίσετε το κοινό σας και να το παρακινήσετε να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας. Επιπλέον, θα λάβετε ανταγωνιστικές πληροφορίες, οι οποίες επισημαίνουν προσεγγίσεις, μηνύματα και δημιουργικά στοιχεία.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Τέλος, η ομάδα μας θα αναθεωρήσει και θα προσαρμόσει τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βάση τους στόχους marketing, τον προϋπολογισμό, τα σχόλια του κοινού, τις επιχειρηματικές αλλαγές και τις ανταγωνιστικές πληροφορίες. Η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια συνεχής διαδικασία που απαιτεί τακτική αναθεώρηση και βελτίωση της στρατηγικής σας με την πάροδο του χρόνου.  Έτσι θα διασφαλίσετε ότι παρέχετε το πιο πολύτιμο και σχετικό περιεχόμενο για το οποίο ενδιαφέρονται πραγματικά οι πελάτες σας και τους εκθέτετε σε αυτό την κατάλληλη στιγμή, σε κανάλια που ήδη εμπιστεύονται.

Γιατί να επιλέξετε το CR8 SOCIAL για τη διαχείριση των social media σας;

Επενδύστε σε ευέλικτα πακέτα κοινωνικής δικτύωσης προσαρμοσμένα για την επίτευξη των αναπτυξιακών σας στόχων. Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων επιλέγουν να συνεργαστούν με ειδικούς, καθώς η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί σχολαστική προσοχή και χρόνο για να κυριαρχήσετε. Εδώ στην CR8 SOCIAL, καλύπτουμε τις προδιαγραφές σας, ανεξάρτητα από τον κλάδο, το μέγεθος της επιχείρησης ή τον προϋπολογισμό σας.
Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους πελάτες τα οφέλη της γνώσης των θεμάτων κάθε διαδικασίας μέσα από το ιστορικό marketing των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν δύο δεκαετιών. Η αναζήτησή σας για «διαχείριση κοινωνικών μέσων κοντά μου» τελείωσε. Αφήστε τους επαγγελματίες που βασίζονται σε δεδομένα να διαχειρίζονται και να κατευθύνουν τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαχείριση Social Media - cr8social.com

Αντιμετωπίζουμε τα δεδομένα ως υποκειμενικά, όχι ως αντικειμενικά

Η ανάλυση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι συντριπτική και η κατανόηση της ευρύτερης εικόνας είναι συχνά δύσκολη. Κάνουμε τις μετρήσεις και τις αποδόσεις και καθορίζουμε το βαθύτερο νόημα των δεδομένων για να λάβουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις κατά τη στρατηγική των καμπανιών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλύουμε την ποσότητα και την ποιότητα των μετρήσεων για να μετρήσουμε πραγματικά πώς αντιδρά και αφοσιώνεται το κοινό και να κατανοήσουμε τι θέλει να δει.
Στην CR8 SOCIAL πιστεύουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ προσωπικά και αυτό τα καθιστά την τέλεια πλατφόρμα για να αξιοποιήσετε πραγματικά το κοινό σας και να κάνετε συνομιλίες που έχουν σημασία. Η ομάδα περιεχομένου μας είναι επιθετική όσον αφορά την παρακολούθηση των τάσεων, την κατανόηση της δέσμευσης και τον εντοπισμό ευκαιριών για μια επιτυχημένη καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προσέγγισή μας με επίκεντρο τους ανθρώπους πυροδοτεί συζητήσεις και διατηρεί την ισορροπία μεταξύ της οργανικής αφοσίωσης και της ανταλλαγής μηνυμάτων. Είμαστε ειδικοί στη δημιουργία κοινοτήτων και στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, πλατφόρμας και κοινού κερδίζοντας τον σεβασμό τους. Η ποικιλόμορφη παγκόσμια ομάδα μας ξέρει πώς να λειτουργεί σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να οικοδομεί, να καλλιεργεί και να αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη παρουσία σε αυτά.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.