Στρατηγική για τα Social Media

στρατηγικη για τα social media www.cr8social.com

Σχεδιασμός με βάση τα δεδομένα

Οι υπεύθυνοι στρατηγικής μας συνεργάζονται στενά μαζί σας για να φτάσουν πραγματικά στην καρδιά του τι θέλει να πετύχει η επιχείρηση σας και πώς τα social media ταιριάζουν με το συνολικό marketing και την επικοινωνία που θέλετε να έχετε με το κοινό σας.
Έχουμε εκτενή, πρακτική εμπειρία στην καθοδήγηση επιχειρήσεων πολλών και διαφορετικών κλάδων και κάνουν εκπληκτικά πράγματα με τα social media τους. Ως εταιρεία για τα social media, εμβαθύνουμε σε βάθος, συνδυάζουμε όσα μαθαίνουμε για εσάς με τις γνώσεις μας για τα social media και σας βοηθούμε να τα κατανοήσετε όλα αυτά, μετατρέποντας ουσιαστικά την πολυπλοκότητα σε απλότητα.

Με την υποστήριξη της ομάδας μας Insights and Research, οι υπεύθυνοι στρατηγικής μας διασφαλίζουν ότι όλες οι προτάσεις τους βασίζονται σε δεδομένα και συνδέονται με τους πρωταρχικούς στόχους του ψηφιακού marketing της επιχείρησης σας.

Ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς;

Εξετάζοντας την ομάδα σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας, μπορούμε να αξιολογήσουμε διάφορα εργαλεία των επιχειρήσεων για τα social media και να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε αυτόν τον απαιτητικό χώρο. Ποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης  θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό.

στρατηγικη για τα social media www.cr8social.com

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Είμαστε μια εταιρεία σχεδιασμού, δημιουργίας και marketing περιεχομένου για τα social media με εμπειρία στον χώρο του marketing και των social media 10 χρόνια μέσα στα οποία έχουμε συνεργαστεί  με πολλές Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, έχουμε πιστοποιήσεις και εξειδίκευση στον χώρο των social media και έχουμε βοηθήσεις εκατοντάδες επιχειρήσεις να εξελιχθούν. Επομένως παρέχουμε επίσης εξειδικευμένες συμβουλές σε ευρύτερα θέματα σχεδιασμού και στρατηγικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως στρατηγική και προετοιμασία για την κρίση των social media, στρατηγική πολιτιστικής καθοδήγησης για παγκόσμιο marketing , ανάπτυξη εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, εκπαίδευση, διαχείριση αλλαγών, ψηφιακό μετασχηματισμό, και πολλές ακόμα συμβουλευτικές υπηρεσίες. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας και ως εκ τούτου, κάνουμε νέα πράγματα κάθε μέρα

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, συνεχώς ελέγχουμε τις νέες τάσεις, τα νέα λογισμικά και ότι νέο κυκλοφορεί, το δοκιμάζουμε, το ελέγχουμε και το γνωρίζουμε ώστε να μπορούμε να το ελέγξουμε στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. Μάθετε περισσότερα για τη στρατηγική και τις τακτικές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής πολιτιστικής καθοδήγησης, της ανάπτυξης πολιτικών, της εκπαίδευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του ελέγχου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς κάνετε το περιεχόμενο της επωνυμίας σας να ξεχωρίζει και να συνδέεστε με τους πελάτες σας; Χρειάζεστε μια ισχυρή στρατηγική περιεχομένου που σας βοηθά να δημιουργήσετε περιεχόμενο εστιασμένο στα αποτελέσματα. Η υπηρεσία Content Strategy της CR8 SOCIAL βοηθά τις επιχειρήσεις να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στα social media, δημιουργώντας ένα σχέδιο για περιεχόμενο που προσεγγίζει το κοινό σας με τον σωστό τρόπο.

Η στρατηγική μας για το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

στρατηγικη για τα social media www.cr8social.com

1. Λάβετε καλύτερα αποτελέσματα από το περιεχόμενό σας

Το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολο. Αλλά το αποτελεσματικό περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης – το υλικό που μετατρέπει τους θαυμαστές σε υποστηρικτές – είναι πολύ πιο δύσκολο. Για να το κάνετε σωστά, χρειάζεστε ένα ισχυρό σχέδιο που θα διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι κατάλληλο για την επιχείρηση και τους πελάτες σας. Η υπηρεσία στρατηγικής περιεχομένου της CR8 SOCIAL μπορεί να σας δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να καθορίσει πώς το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της επιχείρησης σας. Θα λάβετε ένα πλάνο στρατηγικής που θα σας δείχνει ποιο περιεχόμενο πρέπει να παράγετε και πού και πότε να το δημοσιεύσετε για μέγιστα αποτελέσματα.

στρατηγικη για τα social media www.cr8social.com

2. Περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει το κοινό σας

Το υπέροχο περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεκινά και τελειώνει με τους πελάτες σας. Τι θέλουν; Με τι ενθουσιάζονται; Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους προσεγγίσετε; Οι υπεύθυνοι στρατηγικής περιεχομένου μας εξετάζουν προσεκτικά το κοινό σας για να μάθουν τι το κάνει να ξεχωρίζει για να διασφαλίσουν ότι έχετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να το προσεγγίσετε. Ένας από τους κύριους στόχους της εταιρείας μας είναι να σας συνδέσει με το κοινό σας.

στρατηγικη για τα social media www.cr8social.com

3. Η στρατηγική περιεχομένου βασίζεται σε δεδομένα και εμπειρία

Η ομάδα στρατηγικής κοινωνικών μέσων που διαθέτουμε συνεργάζεται καλύτερα με την ομάδα δεδομένων και πληροφοριών μας, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο αυτές ομάδες συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι κάθε σύσταση που σας δίνουμε βασίζεται σε δεδομένα.

Θα εξετάσουμε πράγματα όπως την απόδοση του περιεχομένου σας, τους ανταγωνιστές σας και τις ευρύτερες τάσεις του κλάδου σας και, στη συνέχεια, θα αναπτύξουμε ένα σχέδιο με βάση τους στόχους και την έρευνά μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.