Οργανική Αύξηση Ακόλουθων

οργανικη αυξηση followers www.cr8social.com

Στοχεύουμε έξυπνα

Όχι μόνο εστιάζουμε στη μεγιστοποίηση της προβολής της σελίδας σας, αλλά νοιαζόμαστε επίσης για τη στόχευσή σας. Εάν δεν στοχεύετε το σωστό κοινό, δεν θα έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να στοχεύσουμε σελίδες ανταγωνιστών, hashtags και τοποθεσίες για τοπικές επιχειρήσεις. Εάν υπάρχουν ανταγωνιστές στη θέση σας που έχουν ήδη χιλιάδες ακόλουθους, μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για τις ανάγκες μας. Θα αρχίσουμε να ακολουθούμε και να κάνουμε like σε όλους τους λογαριασμούς των ακολούθων τους για να τους κάνουμε να ενδιαφέρονται για εσάς. Μόλις δουν την ειδοποίησή σας, θα επιστρέψουν και θα σας ακολουθήσουν.

Επειδή αλληλεπιδρούμε μόνο με λογαριασμούς που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα, μεγιστοποιεί την αναλογία παρακολούθησης. Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για να διατηρήσετε το κοινό σας με τα ίδια ενδιαφέροντα με την επιχείρησή σας. Τα hashtags έχουν επίσης εξαιρετική απόδοση καθώς θα περιέχουν άτομα που ήδη τους αρέσουν και ακολουθούν ορισμένα θέματα.

Αυτό θα αυξήσει το ποσό της αφοσίωσης που λαμβάνετε, καθώς αυτοί οι ακόλουθοι αναζητούν ήδη το περιεχόμενό σας.

οργανικη αυξηση followers www.cr8social.com

Bio Στόχευση

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να στοχεύσουμε το κοινό σας είναι με αυτά που έχουν το βιογραφικό τους στο Instagram. Εάν είναι κτηματομεσίτης και το έχουν καταχωρημένο στο βιογραφικό τους, μπορούμε να τους στοχεύσουμε αποτελεσματικά για εσάς. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε επάγγελμα, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε αποτελεσματικά οποιονδήποτε.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το API του Instagram για να στοχεύσουμε αποτελεσματικά ορισμένα φύλα για εσάς.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μόνο με συγκεκριμένα άτομα που ανήκουν στα δημογραφικά στοιχεία-στόχους σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

οργανικη αυξηση followers www.cr8social.com

Στόχευση τοποθεσίας

Μια άλλη δυνατότητα στόχευσης με την οργανική υπηρεσία ανάπτυξης Instagram που προσφέρουμε είναι η γεωγραφική στόχευση. Εάν χρειάζεστε μόνο άτομα σε μια τοποθεσία-στόχο, μπορούμε να βρούμε αυτά τα άτομα για εσάς ανάλογα με τις τοποθεσίες με τις οποίες δημοσιεύουν.

Εάν είστε ένα τοπικό κατάστημα που χρειάζεται κίνηση με τα πόδια, αυτό είναι μέγιστης σημασίας.Τι νόημα έχει να έχετε χιλιάδες ακόλουθους, αν δεν είναι καν ντόπιοι ώστε να επισκεφτούν την επιχείρηση σας. Στο Instagram, υπάρχουν ολόκληρες ενότητες αφιερωμένες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και τις χρησιμοποιούμε για να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμη και σε ορισμένες μικρότερες έως μεσαίες πόλεις, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτές τις τοποθεσίες, κάτι που μας επιτρέπει να τις στοχεύσουμε αποτελεσματικά. Αυτό θα σας δώσει τα πιο ευθυγραμμισμένα άτομα με την επιχείρησή σας για να σας βοηθήσουν όχι μόνο να αποκτήσετε πιο ενεργούς και αφοσιωμένους ακόλουθους αλλά και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

οργανικη αυξηση followers www.cr8social.com

Πώς σας βοηθάμε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα

Ο άλλος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα είναι να στέλνετε απευθείας μηνύματα στους νέους σας ακόλουθους. Σε αυτά τα άμεσα μηνύματα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο ιστότοπός σας, μια τοποθεσία καταστήματος ή ο αριθμός τηλεφώνου σας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες από το Instagram.

Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες ανάπτυξης του Instagram αυξάνουν απλώς τη σελίδα σας με bots γεμίζοντας σας ψεύτικους ακόλουθους. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όχι μόνο μεγιστοποιούμε τον αριθμό των ακολούθων που λαμβάνετε, αλλά και πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

Αύξηση των ακολούθων σας, πόσο πολύτιμο θα ήταν αυτό για την επιχείρησή σας; Κόστος έναντι πληρωμένης διαφήμισης.

Το σπουδαίο με αυτό είναι το γεγονός ότι από τη στιγμή που αποκτάτε αληθινό κοινό  δεν χρειάζεται να πληρώνετε συνεχώς για να αποκτήσετε ένα κοινό το οποίο δεν ξέρετε καν ποιοι είναι και αν θα επιλέξουν την επιχείρηση σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημοσιεύσετε ή να δημιουργήσετε μια ιστορία και να βρεθείτε μπροστά σε χιλιάδες followers.

Αυτός είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που το διαχωρίζει από την πληρωμή για διαφημιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε συνεχώς για να φέρετε το περιεχόμενό σας εκεί έξω.

Ανάλογα με τις ενέργειες και το πακέτο που θα επιλέξετε και φυσικά τις συνεχές αλλαγές που γίνονται στο Instagram, θα έχετε ένα τεράστιο κοινό ανθρώπων που θα μπορείτε να προσεγγίσετε όποτε θέλετε.

Όχι μόνο είναι υπέροχο επειδή δεν χρειάζεται να πληρώσετε, αλλά θα εξοικονομήσετε επίσης ένα τεράστιο ποσό χρημάτων.

Καθώς η απόδοση επένδυσης (ROI) των επαγγελματιών marketing είναι πολύ πιο σημαντική για εμάς από τους απλούς ακόλουθους. Παρόλο που το να έχουμε χιλιάδες οπαδούς είναι εξαιρετικό για την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης, εάν δεν έχετε τρόπο να τους δημιουργήσετε έσοδα, τότε θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε απόδοση της επένδυσης σας (ROI).

Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες ανάπτυξης του Instagram δεν προσφέρουν λύσεις για τη δημιουργία απόδοσης επένδυσης (ROI), πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε αυτή την ανάπτυξη μακροπρόθεσμα. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ανάπτυξης Instagram όχι μόνο θα αποκτήσετε τους πιο πραγματικούς ακολούθους, αλλά και θα μπορείτε να τους μετατρέψετε σε νέους πελάτες!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.