SEO

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Λέξη-κλειδί Έρευνα & Στρατηγική

Η CR8 SOCIAL είναι μια εταιρεία SEO που κατανοεί τη θέση σας και μπορεί να ενισχύσει την κατάταξή σας για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Ο ειδικός σας στο SEO θα εξετάσει τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες κατατάσσεται ο ιστότοπός σας αυτήν τη στιγμή, θα λάβει τη λίστα επιθυμιών των λέξεων-κλειδιών σας και θα πραγματοποιήσει πρόσθετη έρευνα λέξεων-κλειδιών για να δημιουργήσει μια λίστα που έχει τη μεγαλύτερη λογική για τον ιστότοπό σας και το ανταγωνιστικό τοπίο.

Link Building

Τα backlinks είναι ένα τεράστιο συστατικό για την υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά όχι οποιοσδήποτε σύνδεσμος! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια εταιρεία SEO όπως η CR8 SOCIAL που έχει μια αποκλειστική ομάδα δημιουργίας συνδέσμων και συνδέσεις με υψηλής ποιότητας σχετικούς ιστότοπους.

Technical SEO

Οι κατατάξεις μπορούν να βελτιωθούν με βελτιστοποιήσεις στο back-end του ιστότοπού σας, όπως η βελτίωση της ταχύτητας της σελίδας σας. Διορθώνοντας αυτά τα σφάλματα, διευκολύνεται τις μηχανές αναζήτησης όταν ανιχνεύουν τον ιστότοπό σας. Όταν κάνετε τις μηχανές αναζήτησης χαρούμενες, η κατάταξή σας μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους!

Local SEO

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 64% των πελατών αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Βελτιώστε την τοπική κατάταξη SEO της εταιρείας σας με τη βελτιστοποίηση του Εταιρικού Προφίλ Google ή του Google My Business (GMB) και προσελκύστε πελάτες υψηλής πρόθεσης. Βελτιστοποιούμε το προφίλ σας στο GMB και διαχειριζόμαστε τη φήμη σας στο διαδίκτυο για να αυξήσετε τους τοπικούς σας ακόλουθους.

On-Page SEO

Βελτιώστε την προβολή σας στο διαδίκτυο και κερδίστε επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας. Στην CR8 SOCIAL, διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες SEO μας είναι ευθυγραμμισμένες με τις βέλτιστες πρακτικές των μηχανών αναζήτησης για την ενίσχυση της αξιοπιστίας του ιστότοπού σας. Οι ειδικοί μας στο SEO δημοσιεύουν μοναδικό περιεχόμενο πλούσιο σε αξία, βελτιστοποιούν τις επικεφαλίδες και τις ετικέτες HTML σας και χρησιμοποιούν εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Off-Page SEO

Η βελτιστοποίηση εκτός σελίδας είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία αξιοπιστίας της επωνυμίας και την αύξηση της διαδικτυακής σας έκθεσης. Συνεργαστείτε με την εταιρεία SEO μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιδείξετε την τεχνογνωσία σας στον κλάδο. Αξιοποιούμε το marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία συνδέσμων και το influencer marketing για να δημιουργήσουμε κατάλληλους συνδέσμους και θετικές αξιολογήσεις.

Franchise SEO

Franchise SEO Αυξήστε τις προσπάθειες marketing franchise με τις υπηρεσίες SEO της CR8 SOCIAL για επιχειρήσεις πολλαπλών τοποθεσιών. Δημοσιεύουμε γεωγραφικό περιεχόμενο, αξιοποιούμε τις διαφημίσεις Nextdoor και αναπτύσσουμε προσαρμοσμένα σχέδια ιστού. Η CR8 SOCIAL είναι η εταιρεία SEO που θα μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της επωνυμίας σας και θα αυξήσει τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις σας.

eCommerce SEO

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια άνετη εμπειρία αγορών 24/7 και αυξήστε το ποσοστό διατήρησης πελατών. Ξεκινάμε στοχευμένες καμπάνιες marketing μέσω email και βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό σας για κινητή και φωνητική αναζήτηση για να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες εμπειρίες επωνυμίας.

Content Writing

Έχουμε μια ομάδα συγγραφέων που παράγουν περιεχόμενο φιλικό προς το SEO για τον ιστότοπό σας, είτε αυτό δημιουργεί αναρτήσεις ιστολογίου που αξίζει να μοιραστείτε είτε βελτιστοποιούν προϋπάρχουσες σελίδες υπηρεσιών και προϊόντων με περισσότερο περιεχόμενο. Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν έναν ιστότοπο που προσθέτει νέο περιεχόμενο σε τακτική βάση. Επιλέξτε την εταιρεία μας SEO για να υποστηρίξει τις ανάγκες περιεχομένου σας και να ενισχύσει το marketing αναζήτησής σας.

seo www.cr8social.com

Η μεθοδολογία SEO της CR8 SOCIAL

Το πρώτο σας βήμα προς την ψηφιακή επιτυχία.

Το τοπίο αναζήτησης εξελίσσεται συνεχώς. Για να κατατάξετε ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, πρέπει να επενδύσετε στις σωστές υπηρεσίες SEO προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τους πελάτες-στόχους της επιχείρησής σας. Το να βασίζεστε απλώς σε παλιές τακτικές SEO δεν αρκεί για να διατηρήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο -- πρέπει να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία SEO που μπορεί να ανεβάσει τις προσπάθειές σας για το ψηφιακό marketing.

Η CR8 SOCIAL είναι μια εταιρεία SEO που εστιάζει στον πελάτη. Οι ειδικοί μας στο SEO συνεργάζονται στενά με τους πελάτες μας για να αναπτύξουν εξατομικευμένες στρατηγικές SEO που οδηγούν σε μακροπρόθεσμη κερδοφορία. Χρησιμοποιώντας μια αποδεδειγμένη, αποτελεσματική και αποτελεσματική μεθοδολογία, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας, μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας SEO χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη μεθοδολογία η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πλαίσιο καμπάνιας που παρέχει αξία για την επιχείρησή σας. Η προσέγγιση της CR8 SOCIAL βασίζεται στις ακόλουθες διαδικασίες:

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Ως εταιρεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της επιχείρησής σας. Κατά τη φάση της ανακάλυψης, οργανώνουμε μια συνάντηση με τους βασικούς ενδιαφερόμενους της εταιρείας σας και διεξάγουμε μια αρχική ανασκόπηση του ιστότοπου. Στη συνέχεια, προσδιορίζουμε τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI), καθορίζουμε τη διαδρομή μετατροπής και πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών. Κάνοντας αυτό μας επιτρέπει να αποκτήσουμε σε βάθος γνώση των διαδικασιών, του σκοπού και των στόχων της εταιρείας σας.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Το επόμενο βήμα είναι η ανάλυση, η οποία καλύπτει τη συγκριτική αξιολόγηση ανταγωνισμού, τον σε βάθος έλεγχο ιστότοπου, την ανασκόπηση των αναλυτικών στοιχείων τοποθεσίας και την αξιολόγηση κινδύνου σύνδεσης. Σε αυτό το στάδιο, συλλέγουμε και αναλύουμε όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας για να προσδιορίσουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την ψηφιακή σας παρουσία. Εξετάζουμε τα ιστορικά μοτίβα επισκεψιμότητάς σας, τα τεχνικά ζητήματα επιτόπου, τις στρατηγικές backlink του ανταγωνιστή και τις τακτικές δημιουργίας συνδέσμων. Χρησιμοποιούμε τα αποτελέσματα των αναλυτικών στοιχείων για τη διαμόρφωση της καλύτερης προσέγγισης για το SEO σας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Μόλις εντοπίσουμε τα κενά και τις ευκαιρίες σας στο marketing, οι ειδικοί μας στο SEO θα δημιουργήσουν ένα στρατηγικό σχέδιο διαδικτυακού μάρκετινγκ 30 ημερών (SOMP). Αυτό περιλαμβάνει τους στόχους της καμπάνιας σας, τα αναμενόμενα αποτελέσματα για κάθε κανάλι marketing και τον εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης. Κατά τον πρώτο μήνα της καμπάνιας σας, η εταιρεία SEO μας δίνει προτεραιότητα στις πιο κρίσιμες πτυχές του SEO σας. Αυτό γίνεται για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι προσπάθειές μας για το SEO παρέχουν άμεσα, στοχευμένα αποτελέσματα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αυτή τη φάση, ξεκινάμε την εκτέλεση του SOMP. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες και τις αναρτήσεις ιστολογίου σας με λέξεις-κλειδιά υψηλής απόδοσης, βελτιώνουμε τη δομή του ιστότοπού σας και διαχειριζόμαστε τις καταχωρίσεις της επιχείρησής σας. Η εταιρεία μας SEO αξιοποιεί επίσης μια στρατηγική πολλαπλών καναλιών για να βελτιώσει τα συνολικά σας αποτελέσματα SEO. Υλοποιούμε καμπάνιες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προσεγγίζουμε ιστότοπους τρίτων για να αυξήσουμε την απήχησή σας στο διαδίκτυο.

ΜΕΤΡΗΣΗ

Από τη στιγμή που εγγραφείτε στην εταιρεία μας SEO, δημιουργούμε ένα σύστημα παρακολούθησης που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πρόοδό σας στο διαδίκτυο και να κατανοούμε τον αντίκτυπο της καμπάνιας SEO σας. Παρακολουθούμε και αναλύουμε τα αναλυτικά στοιχεία, την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών και τους KPI. Οι ειδικοί μας στο SEO εξετάζουν επίσης την οργανική επισκεψιμότητα, το ποσοστό εγκατάλειψης, το ποσοστό μετατροπών, την τοπική ορατότητα και τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR). Παρακολουθώντας τις προσπάθειές σας για το SEO, αποκτούμε χρήσιμες πληροφορίες και βελτιώνουμε τις στρατηγικές βελτιστοποίησης σας.

ΕΚΘΕΣΗ

Η ομάδα SEO μας προγραμματίζει τακτικές διαβουλεύσεις και μηνιαίες αναφορές με τους διαχειριστές του έργου σας για να σας κρατά ενήμερους για την πρόοδο της καμπάνιας σας. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη αναφορά που παρέχει μια επισκόπηση της απόδοσης του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει τις τάσεις KPI, τη συνολική επισκεψιμότητα και την κατάταξή σας. Κάθε μήνα, δημιουργούμε έναν νέο οδικό χάρτη 90 ημερών, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς πάει η καμπάνια σας και τι να περιμένετε.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας για SEO, προσαρμόζουμε συνεχώς τις στρατηγικές βελτιστοποίησης με βάση τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις αλγορίθμων και τις τάσεις της αγοράς. Οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν δυναμικά και οι απαιτήσεις του κλάδου εξελίσσονται συνεχώς. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε μια προληπτική προσέγγιση για να σας εξασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος σας κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας SEO για να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές και να σας ενημερώνει για την πρόοδο της καμπάνιας σας ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.