Social Media

Μερικές από τις πλατφόρμες για τις οποίες παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι:

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου για το Instagram. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία δυνατών brands στο Instagram.

Η ισχυρή στρατηγική μας για τα social media μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους followers με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων.

Μερικά από τα πράγματα που θα κάνουμε για τον λογαριασμό σας στο Instagram περιλαμβάνουν:

Δημιουργία δυναμικών αναρτήσεων, ιστοριών, videos IGTV.
Σχεδιάζουμε την ταυτότητα της σελίδας σας από την αρχή.

Δεν θα θέλατε ο λογαριασμός σας στο Instagram να σημειώσει εκρηκτική ανάπτυξη;

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου YouTube

Τα videos μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Δημιουργούμε videos υψηλής ποιότητας που μπορούν να ανεβάσουν την εικόνα της επωνυμίας σας στο YouTube.

Επεξεργαζόμαστε κάνοντας μοντάζ και προσθέτοντας effects στα δικά σας βίντεο.

Ειδικευόμαστε στην έρευνα στρατηγικών Hook Points για τα videos σας για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη αφοσίωση του κοινού αλλά και στην παράταση του χρόνου προβολής.

Ήρθε η ώρα να απογειωθείτε στο YouTube!

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου για το TikTok

Το TikTok μπορεί να είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή, κερδίζοντας χιλιάδες νέους χρήστες καθημερινά.

Εάν η επιχείρηση σας δεν προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον, κάποιο συναίσθημα και χρησιμοποιεί ξεπερασμένες μεθόδους, τότε ξέρετε ότι το Tik Tok είναι αυτό που θα φέρει ξανά την επιχείρηση σας  στην επικαιρότητα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε πρωτότυπα videos που θα λατρέψει το κοινό σας κάνοντας τα viral.

Είτε πρόκειται για video από τα παρασκήνια είτε για διαφημιστικό σκοπό, θα σας βοηθήσουμε να τα κάνετε όλα!

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου για το Pinterest

Εάν το κύριο κοινό-στόχος σας αποτελείται από γυναίκες, πρέπει να είστε στο Pinterest. Άλλωστε, το 68% των χρηστών του είναι γυναίκες.
Είναι πολύ περισσότερο από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης – είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών που μπορεί να βοηθήσει να κατευθύνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Και μάντεψτε τι! Αυτή η επισκεψιμότητα είναι ιδιαίτερα στοχευμένη καθώς οι Pinners χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να "αγοράσουν" έμπνευση. Αυτό μεταφράζεται άμεσα σε — το μαντέψατε — πωλήσεις!

Αλλά το Pinterest επιβραβεύει μόνο τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Εκεί μπορούν να βοηθήσουν οι υπηρεσίες μας για τη δημιουργία περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργείτε εκατοντάδες εντυπωσιακές φωτογραφίες κάθε μήνα.

social media υπηρεσιες cr8 social

Υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου για το Facebook

Δεν μπορείτε να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας στη μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης;

Μην ανησυχείτε! Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου για το Facebook και της αύξησης λογαριασμών.
Θα φτιάξουμε την σελίδα σας, θα την γεμίσουμε με δυναμικό περιεχόμενο, θα διαχειριστούμε τα communities αλλά και ότι χρειάζεστε στο Facebook.
Θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακές καμπάνιες μέσω των δοκιμασμένων στρατηγικών μας και θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε! Τι περιμένετε;

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Το περιεχόμενο που μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να προσελκύει την προσοχή του κοινού σας, αλλά θα πρέπει επίσης να λέει την ιστορία της επωνυμίας και της επιχείρησής σας. Προτού αρχίσουμε να δημοσιεύουμε στα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα μας θα συναντηθεί μαζί σας για να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση της επωνυμίας σας, της προσωπικότητάς σας και του τι ελπίζετε να επιτύχετε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από εκεί, θα δημιουργήσουμε μοναδικό, ελκυστικό περιεχόμενο για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας φέρνοντας σας τα αποτελέσματα που θέλετε.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Αφού προσδιορίσουμε ποιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα είναι οι πιο αποτελεσματικές για να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε το κοινό και τους στόχους σας, αναπτύσσουμε περιεχόμενο που είναι βελτιστοποιημένο για αυτές τις πλατφόρμες. Οι επαγγελματίες συγγραφείς περιεχομένου μας θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο που είναι κατάλληλο για κάθε συγκεκριμένη πλατφόρμα και ταιριάζει με τη φωνή της επωνυμίας σας. Οι γραφίστες μας δημιουργούν επίσης προσαρμοσμένα, επώνυμα γραφικά που θα τραβήξουν τα βλέμματα των πελατών σας αλλά και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε νέους ακόλουθους. 

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Παρέχουμε , επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης που καταγράφουν μοναδικά την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες φωτογραφίας και video θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε μια επαγγελματική και συνεπή εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων σας.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Φωτογραφίες προϊόντων και υπηρεσιών

Υπέροχες φωτογραφίες για να τραβήξουν τα βλέμματα των πελατών σας.

Backstage φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες εν ώρα εργασίας είναι ένας τέλειος τρόπος να δείξετε την κουλτούρα της επιχείρησή σας, έτσι θα χτίσετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας, θα το κάνετε μέρος σας, βοηθώντας το να ταυτιστεί μαζί σας.

360° Βίντεο

Προσφέρετε στο κοινό σας μια καθηλωτική, διαδραστική εμπειρία video με περιεχόμενο βίντεο 360°.

Επίδειξη προϊόντος

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας που προσφέρετε ή συμβάλετε στην αύξηση των πωλήσεων ενός υπάρχοντος προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω βίντεο επίδειξης προϊόντων.

Μικροβίντεο μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το να ξεχωρίζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μέσα από συναρπαστικά, εντυπωσιακά μικρο-βίντεο, μπορείτε να μοιραστείτε συναρπαστικό περιεχόμενο που το κοινό σας δεν θα μπορεί να αγνοήσει.

Όταν εργάζεστε μαζί μας, δεν θα είστε απλώς ένας ακόμη πελάτης αλλά ένας πολύτιμος συνεργάτης.

www.cr8social.com social media marketing kai diaxeirisi

Πλήρως προσαρμοσμένες υπηρεσίες, όπως εσείς τις θέλετε!

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική. Γι' αυτό επιλέγουμε μια πολύ εξειδικευμένη, προσαρμοσμένη προσέγγιση για τη δημιουργία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε σχέδιο, κάθε εικόνα γίνεται με προσεκτική ακρίβεια, έχοντας κατά νου την ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Να θυμάστε ότι όταν επιλέγετε να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για τη δημιουργία περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα έχετε μια ομάδα που λειτουργεί σαν να έχετε την δική σας  εσωτερική ομάδα marketing.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς, χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24/5. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.