Πολύγλωσσο περιεχόμενο για τα social media

Υπηρεσίες για πολύγλωσσο περιεχόμενο στα social media

  • Δημιουργία και σχεδίαση πολύγλωσσου περιεχομένου για αναρτήσεις.

  • Πολύγλωσσο περιεχόμενο σε videos και γραφικά.

  • Πολύγλωσσες διαφημιστικές εκστρατείες για τα social media.

  • Πολύγλωσση εποπτεία κοινωνικών μέσων και διαχείριση απαντήσεων, κριτικών, σχολίων.

Αποκτηση μεγαλύτερου κοινού
Οι επωνυμίες που επιλέγουν να υιοθετήσουν μια πολύγλωσση προσέγγιση στα κοινωνικά μέσα έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσεγγίσουν μια μεγαλύτερη βάση κοινού. Διασφαλίζοντας ότι στοχεύουν σε καταναλωτές που μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Μπορείτε να επεκτείνετε την αγορά σας και να είστε πιο περιεκτικοί, να προσεγγίσετε αποτελεσματικά τις διαφορετικές κοινότητες και να αυξήσετε τα κέρδη σας.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η υποστήριξη πελατών και η διαχείριση της κοινότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους ευκολότερους και γρηγορότερους τρόπους για να δημιουργήσετε και να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη αφοσίωση του αγοραστικού κοινού σας.
πολυγλωσσο περιεχομενο για τα social media www.cr8social.com

Πως δουλεύει:

Στην CR8 SOCIAL, καταλαβαίνουμε πώς να οικοδομήσουμε σωστά και αποτελεσματικά ένα κοινωνικό ακόλουθο, διατηρώντας παράλληλα τους ακόλουθους αφοσιωμένους. Συνεχίζουμε να βοηθάμε αρκετά δημοφιλή brands σε διάφορους κλάδους ώστε να διαχειρίζονται το κοινό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθώντας και αντιδρώντας στις διάφορες συζητήσεις που γίνονται γύρω από την επωνυμία και τους λογαριασμούς τους.

Η διαδικασία μας ξεκινά με την ανάπτυξη μιας στρατηγικής κοινωνικών μέσων. Συγκεκριμένα, μια στρατηγική δέσμευσης που θα λειτουργεί ως κατευθυντήρια γραμμή για τους διαχειριστές της κοινότητας. Μόλις κατανοήσουμε πλήρως τις προσδοκίες της διαχείρισης της κοινότητάς σας, αναθέτουμε μια ομάδα στην επωνυμία σας που θα είναι υπεύθυνη για την υποβολή ερωτήσεων στο σωστό άτομο, την αλληλεπίδραση με το κοινό και τη συνολική προώθηση των συνομιλιών.
Καθημερινά οι community managers της CR8 SOCIAL θα εκπροσωπούν το brand σας, κρατώντας τα social media σας ενήμερα με νέο περιεχόμενο ώστε να συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις που γίνονται με τους ακόλουθους σας.

Στο τέλος κάθε μήνα, επανεξετάζουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έχουν γίνει καθώς και την αύξηση των ακολούθων. Βασισμένοι σε αυτά τα δεδομένα, θα είμαστε σε θέση να αναλύσουμε κάθε βήμα και να σχεδιάσουμε τις νέες στρατηγικές που χρειάζονται για να πετύχουμε τους νέους στόχους μας.

Στην CR8 SOCIAL, συνεργαζόμαστε με Brands που τους ενδιαφέρει να πουλήσουν τα προϊόντα τους παγκόσμια. Χειριζόμαστε τις διαφορετικές κοινότητες των επιχειρήσεων σε διαφορετικές γλώσσες, χτίζοντας σταδιακά αφοσίωση και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

πολυγλωσσο περιεχομενο για τα social media www.cr8social.com

Η δυναμική ομάδα της CR8 SOCIAL δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Υποστηρίζουμε διαχείριση σε πολυγλωσσικό περιεχόμενο se περίπου 5 διαφορετικές γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Τουρκικά) καθώς αυτό θα επεκταθεί και σε νέες γλώσσες.

Λαμβάνουμε υπόψη και τις διαφορετικές κουλτούρες, που σημαίνει ότι το περιεχόμενο μας σχεδιάζετε σεβόμενο τα διαφορετικά έθνη αλλά πάντα επίκαιρο σύμφωνα με τα διεθνή trends αλλά και τα trends των χωρών που απευθυνόμαστε. Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών στο διαδίκτυο μιας επωνυμίας είναι πολύ σημαντικές για τη συλλογή πληροφοριών και σχολίων. Προκειμένου να λάβετε σχετικά και ακριβή αποτελέσματα, συνιστάται για μια επωνυμία να επικοινωνεί στη γλώσσα με την οποία το κοινό-στόχος είναι πιο άνετο. Αυτό προτρέπει καλύτερες αλληλεπιδράσεις και δίνει στην επωνυμία μια καλή ευκαιρία να συνδεθεί με τους καταναλωτές της.
Εκπροσωπούμε την επωνυμία σας, διατηρώντας τη σελίδα γεμάτη με φρέσκο περιεχόμενο και συμμετέχουμε ενεργά σε συνομιλίες με τους οπαδούς σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.