Διαχείριση των Social Media Communities

Η προσέγγιση διαχείρισης της κοινότητας κοινωνικών μέσων της CR8 SOCIAL εστιάζει σε πέντε βασικούς τομείς:

 • Καλλιέργεια της διαδικτυακή φήμης της επιχείρησης σας

  Πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να προσέχουμε τη διαδικτυακή φήμη μιας επιχείρησης, παρόλα αυτά η βασική στρατηγική της CR8 SOCIAL βασίζεται στον άνθρωπο, έτσι είναι πολύ σημαντικό, η επιχείρησης σας να ακούγεσαι και έτσι, ανθρώπινα. Κατά την επικοινωνία με το κοινό σας, διασφαλίζουμε ότι η επιχείρηση σας βάζει πάντα τα δυνατά της, αλλά κατανοούμε επίσης την αξία της ειλικρίνειας και της διαφάνειας και το σταθμίζουμε όταν προτείνουμε μια προσέγγιση. Στους ανθρώπους δεν αρέσουν οι τυποποιημένες έτοιμες απαντήσεις.

 • Επεκτείνετε την προβολή και την απήχηση της επιχείρησης σας

  Οι πιθανότητες είναι ότι η βελτίωση της απήχησης εμφανίζεται κάπου στη στρατηγική marketing της επιχείρησης σας. Είτε έχει να κάνει με τον τύπο των ατόμων που θέλετε να προσεγγίσετε είτε με τον αριθμό των ατόμων που σκοπεύετε να προσεγγίσετε, αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα διαλέξουμε τις σωστές πλατφόρμες, θα προσαρμόσουμε τα μηνύματα, θα προτείνουμε στρατηγικές ανταλλαγής μηνυμάτων και θα διασφαλίσουμε ότι η διαχείριση της κοινότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γίνεται με γνώμονα την προσέγγιση χρηστών και την προβολή.

 • Εξυπηρέτηση πελατών

  Κάντε τους πελάτες να χαμογελούν! Όταν γίνεται καλά, τα social έχουν την ιδιαίτερη δύναμη να μετατρέπουν τους τακτικούς καταναλωτές σε υποστηρικτές της επιχείρησης. Οι ομάδες μας εκτιμούν όλες τις αλληλεπιδράσεις με τους καταναλωτές. Ναι, λύνουμε προβλήματα και κλιμακώνουμε τα θέματα. Αλλά αφιερώνουμε επίσης χρόνο για να ευχαριστήσουμε χαρούμενους χρήστες και, όπου χρειάζεται, μας αρέσει να ρίχνουμε ένα ανέκδοτο ή ένα αστείο εδώ κι εκεί. Φυσικά, πάντα παίρνουμε την έγκριση σας πρώτα - εσείς είστε αυτός που προκαλεί τις πυροδοτήσεις και το ενδιαφέρον των χρηστών, τελικά!

 • Να μιλάμε ανθρώπινα

  Όλοι χρησιμοποιούν προετοιμασμένες απαντήσεις. Αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το πώς τις χρησιμοποιείτε. Στην CR8 SOCIAL, φροντίζουμε οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε να φαίνονται ανθρώπινες. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να ενσωματώνουμε τον τόνο της φωνής της επιχείρησης σας σε κάθε απάντηση και αποφεύγουμε τις επαναλαμβανόμενες, τυποποιημένες απαντήσεις. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε θετικά συναισθήματα προς την επιχείρηση σας και δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό αν ακούγεστε σαν βαριεστημένος εκπρόσωπος σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης.

 • Πιθανές κρίσεις

  Μερικές φορές, συμβαίνει κρίση. Ανεξάρτητα από το πού ξεκινούν ή πόσο μικροί είναι, μια κρίση συνήθως θα ξεσπάσει μέσω των κοινωνικών πλατφορμών. Τότε είναι που η ταχύτητα, η ηρεμία και η εμπειρία είναι ζωτικής σημασίας. Στην CR8 SOCIAL, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμάσετε και να εκπαιδεύσουμε την ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων και να διασφαλίσουμε ότι θα είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί γρήγορα. Όταν πλησιάζει η κρίση, παρακολουθούμε ενεργά τη δραστηριότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζεται με την επιχείρηση σας, δίνοντάς σας σχόλια σχεδόν σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης και πόσο αποτελεσματική είναι η απάντησή σας – τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την κατάσταση.

Διαχείριση των Social Media Communities - cr8social.com

Social Media Moderation

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες και η επιχείρηση σας παραμένουν ασφαλείς. Η εποπτεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σάς επιτρέπει να κάνετε και τα δύο. Η υπηρεσία social media moderation της CR8 SOCIAL αφαιρεί τον κίνδυνο από τις διαδικτυακές σας κοινότητες. Προσφέρουμε εποπτεία περιεχομένου 24/5 σε περισσότερες από 5 γλώσσες, διατηρώντας την επιχείρηση σας ασφαλή και τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

Η δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας γύρω από την επιχείρηση σας έχει τεράστια πλεονεκτήματα, αλλά υπάρχουν και κίνδυνοι.
Το τρολάρισμα, η κατάχρηση, η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, οι απάτες και άλλο παράνομο περιεχόμενο μπορεί να εμφανιστούν αν δεν είστε στην κορυφή των πραγμάτων.

Η υπηρεσία εποπτείας περιεχομένου της CR8 SOCIAL διατηρεί την επιχείρηση και τους πελάτες σας ασφαλείς όλο το εικοσιτετράωρο. Το παγκόσμιο δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων επόπτων μας χρησιμοποιεί κορυφαία εργαλεία του κλάδου για να διατηρεί τα κανάλια σας απαλλαγμένα από επικίνδυνο περιεχόμενο χρηστών 24/5, σε πολλές γλώσσες.

 

Η κοινότητά σας είναι ασφαλής για χρήστες όλων των ηλικιών. Είμαστε άρτια καταρτισμένοι, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακούς χώρους για νεότερο κοινό.

Διαχείριση των Social Media Communities - cr8social.com

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το κλειδί.

Η εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πλέον απλώς ωραία. Εάν οι πελάτες σας χρειάζονται συμβουλές ή υποστήριξη με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, αναμένουν ότι θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά μέσω των καναλιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για την επιχείρηση σας.
Η CR8 SOCIAL μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να παρέχει εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ευχαριστεί τους τρέχοντες πελάτες σας, προσελκύει νέους και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την επιχείρηση και την αγορά σας.
Συνεργαζόμαστε επίσης στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που κάνουμε ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που δραστηριοποιείτε. Διασφαλίζουμε ότι εφαρμόζονται σταθερές διαδικασίες για να σας κρατάμε ενήμερους ώστε να εξυπηρετούμε καλά τους πελάτες σας.

Διαχείριση των Social Media Communities - cr8social.com

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η CR8 SOCIAL μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε φροντίδα πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσελκύει κάθε πελάτη, διασφαλίζοντας ότι θα λάβει μια εξατομικευμένη και χρήσιμη απάντηση.
Πιστεύουμε πολύ στη σημασία του ανθρώπινου στοιχείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή. Είμαστε οι ειδικοί στην παροχή εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσελκύει τους πελάτες σας, ενώ ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει τις αξίες της επιχείρησης σας.
Διαθέτουμε μια ευέλικτη ομάδα που κλιμακώνεται γρήγορα για να καλύψει οποιαδήποτε ζήτηση, διασφαλίζοντας ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει οι πελάτες σας λαμβάνουν τη βοήθεια που χρειάζονται όταν τη χρειάζονται.

Διαχείριση των Social Media Communities - cr8social.com

Μάθετε για τους πελάτες σας, μείνετε ενημερωμένοι για θέματα που δημιουργούνται.

Η δυνατότητα μέτρησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εκπληκτική. Η αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας μέσω των καναλιών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανοίγει εξαιρετικές ευκαιρίες για να μάθετε τι πιστεύουν πραγματικά οι πελάτες σας για την επιχείρηση και το προϊόν σας και επίσης σας βοηθά να εντοπίσετε τυχόν αναπτυσσόμενα προβλήματα και να ενεργήσετε για αυτά.
Για να αποκτήσετε αυτή τη γνώση, η εταιρεία marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τα δεδομένα. Πολλά δεδομένα. Είμαστε οι ειδικοί στο να ερευνούμε τα δεδομένα κοινωνικών μέσων της επιχείρησης σας και να παρέχουμε πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν την επιχείρησή σας.

Χρειάζεστε μια εταιρία marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης που να μπορεί να εκτελέσει τη διαχείριση κρίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διαχείριση των Social Media Communities - cr8social.com

Social Media Crisis Management που λειτουργεί;

Η CR8 SOCIAL εξειδικεύεται στη διαχείριση κρίσεων στα social media. Όταν έχει συμβεί το χειρότερο, είμαστε αυτοί που καλούν οι επιχειρήσεις να τις βοηθήσουμε να ανταποκριθούν σε μια κρίση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εάν εμφανιστεί μια κρίση επωνυμίας, τα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στον περιορισμό της. Χρειάζεστε μια έμπειρη ομάδα στρατηγικής μέσων κοινωνικής δικτύωσης που να ξέρει πώς να διαχειρίζεται την κρίση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι ειδικοί μας, θα εργαστούν αποτελεσματικά με όλα τα μέρη της επιχείρησης σας για να εξασφαλίσουν μια ήρεμη, συνεπή και ανθρώπινη απόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα περιορίσει τις συνέπειες από μια κακή κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρηση σας μπορεί να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση των πραγμάτων.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχετε απορίες ή απλά δεν ξέρετε ποια υπηρεσία κάνει για εσάς; χρειάζεστε καθοδήγηση; Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών! Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00πμ - 18:00μμ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.